Inmultirea furturilor cablurilor din cupru, care sunt folosite pentru electrificare, a determinat autoritatile din China sa pedepsesca hotii cu moartea, transmite segodnya.ru. In Beijing, 30 de hoti isi asteapta crunta sentinta! Curtea Suprema de
Inmultirea furturilor cablurilor din cupru, care sunt folosite pentru electrificare, a determinat autoritatile din China sa pedepsesca hotii cu moartea, transmite segodnya.ru. In Beijing, 30 de hoti isi asteapta crunta sentinta! Curtea Suprema de Justitie a Chinei a sanctionat cu pedeapsa cu mortea hotii care fura cabluri electrice de cupru . Pedeapsa se va aplica hotilor de cabluri din cupru, dar numai in cazul in care furtul va lasa minim 10 mii de oameni fara electricitate mai mult de sase in decursul unei zile. De asemenea aceasta pedeapsa va fi aplicata si acelora care au facut daune economiei nationale in valoare de minim de 130 mii dolari. Furtul de cabluri in China poarta un caracter de masa in ultimul timp. Numai la Beijing, in ultimile saptamani, au fost inchisi pe termen lung 30 de hoti de cabluri. Autoritatile spera ca furturile sa inceteze datorita acestei decizii luate de catre Curtea Suprema de Justitie.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.