Compania poloneza de constructii Polnord intentioneaza sa intre pe piata imobiliara romaneasca prin achizitia unei companii cu sediul central in Polonia, care detine mai multe terenuri in Romania, Ucraina, Slovacia si Polonia, specializata in constructia de hoteluri si proiecte de birouri.
"Avem o investitie in Rusia, iar acum suntem in negocieri cu o companie care are terenuri in Romania, Ucraina, Slovacia si Polonia. Compania este specializata in constructia de hoteluri si cladiri de birouri, terenurile detinute permitandu-i sa construiasca 400.000 de metri patrati de spatii utile", a declarat, directorul executiv al Polnord Wojciech Ciurzynski, citat de Thomson Financial. Polnord intentioneaza sa achizitioneze 60-70% din actiunile companiei de dezvoltare imobiliara, care are in vedere, pentru perioada urmatoare, listarea la Bursa de Valori din Varsovia.
Polnord are ca activitate principala constructiile rezidentiale, industriale, si produce, de asemenea, structuri metalice si fatade de aluminiu si sticla.