Dupa ce au ratat accesul la masa bogatilor din Liga Campionilor, "cainii rosii" se vor lupta in aceasta seara pentru premiul de consolare, reprezentat de grupele Cupei UEFA.     Elfsborg se afla in aceeasi situatie cu Dinamo, campioana S
Dupa ce au ratat accesul la masa bogatilor din Liga Campionilor, "cainii rosii" se vor lupta in aceasta seara pentru premiul de consolare, reprezentat de grupele Cupei UEFA.     Elfsborg se afla in aceeasi situatie cu Dinamo, campioana Suediei esuand in tentativa ei de a patrunde in grupele Ligii Campionilor in acelasi tur trei preliminar, care a fost cu ghinion pentru Niculescu si compania.     AVERTISMENT. Walter Zenga este convins ca, dupa esecul inregistrat de "alb-rosii" in "dubla" cu Lazio, fanii gruparii din Stefan cel Mare nu agreeaza nicidecum un deznodamant similar. "Chiar daca nu avem cum sa comparam cele doua intalniri, fiindca meciul cu Lazio a fost de Liga Campionilor, iar stadionul a fost plin, in partida cu suedezii avem doar de pierdut. Daca vom castiga va fi ceva normal, dar daca pierdem va fi o mare tragedie si toata lumea se va lua de noi", a spus tehnicianul lui Dinamo. Italianul este insa foarte increzator in sansele formatiei sale: "Este un meci care trebuie sa ne duca in grupele Cupei UEFA. Calificarea nu este usoara, jucam cu o echipa puternica, ce are doi-trei fotbalisti foarte buni, dar trebuie neaparat sa facem doua meciuri bune. Jucatorii mei sunt foarte motivati si au trecut peste esecul cu Lazio. De fapt, in partida din campionat de la Iasi eu nu am facut nimic, jucatorii sunt cei care au castigat". In momentul sosirii la Bucuresti, suedezii s-au declarat, la randul lor, foarte increzatori. "Evident ca am venit aici sa castigam. Nu stiu prea multe despre jucatorii dinamovisti, nu cunosc pe cineva anume, insa stim cu totii ca vom avea de-a face cu o echipa foarte buna. Totusi, cred ca este un mic avantaj pentru noi faptul ca Dinamo si-a schimbat de curand antrenorul, fiindca jucatorilor le este greu sa se adapteze rapid cerintelor unui alt tehnician", a spus atacantul englez al lui Elfsborg, James Keene.       Zenga il regreta pe Bostina     Walter Zenga (foto) este o data in plus optimist si datorita faptului ca jucatorii care s-au confruntat cu diferite probleme medicale sunt pe punctul de a se vindeca. "Am aproximativ tot lotul la dispozitie. Izvoranu mai acuza unele dureri, insa nu se pune problema sa nu faca parte din lot, iar Moti si Scarlatache sunt si ei in recuperare", a spus italianul. Tehnicianul campioanei Romaniei are insa si un regret, anume faptul ca nu-l va avea la dispozitie pe fostul sau elev de la Steaua Gabriel Bostina, care nu are drept de joc fiindca a fost inregimentat de Dinamo de curand si nu a fost trecut pe lista UEFA: "Dintre Catalin Munteanu si Bostina, el l-as fi folosit pe Bostina, dar este un mic impediment: el nu este pe lista Cupei UEFA". Bostina poate juca pentru Dinamo in actuala editie a Cupei UEFA numai in saisprezecimile competitiei, insa pentru asta noua sa echipa trebuie sa depaseasca faza grupelor.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.