Primarul general Adriean Videanu a anuntat, ieri, finalizarea reparatiilor la 51 de strazi, din totalul celor 89 aflate in executie in acest an. "Am urgentat reparatiile stradale pentru a imbunatati circulatia rutiera odata cu inceperea anului scolar
Primarul general Adriean Videanu a anuntat, ieri, finalizarea reparatiilor la 51 de strazi, din totalul celor 89 aflate in executie in acest an. "Am urgentat reparatiile stradale pentru a imbunatati circulatia rutiera odata cu inceperea anului scolar. Suntem in avans, cele 51 de strazi finalizate astazi (ieri, n. red.), aveau termen pe 30 septembrie, cel mai devreme", a afirmat Videanu.
Edilul Capitalei a explicat ca sunt in pregatire opt strazi neincepute, aflate in acest stadiu din cauza unor litigii in instanta. Adriean Videanu a mai spus ca pe arterele finalizate se urmareste si ridicarea la cota a capacelor retelelor de utilitati publice, care se face dupa consultare cu furnizorii de utilitati.
Primarul general a precizat din nou ca, in mai 2008, se vor finaliza lucrarile la toate cele 89 de strazi incepute, astfel incat infrastructura Bucurestiului sa fie reabilitata in intregime, asa cum a promis la inceperea mandatului. El a adaugat ca in aceasta toamna si in primavara anului viitor vor incepe lucrari pe alte 60 de bulevarde aflate in administrarea Primariei Capitalei. Termenul de garantie stabilit prin contract pentru lucrarile declarate finalizate este de patru ani, iar in cazul strazilor cu linii de tramvai - de cinci ani.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.