O stire interesanta a fost lansata, ieri, pe scena politica. Partidul Initiativa Nationala, condus de Cozmin Gusa, este sustinut de yoghinii Miscarii de Integrare Spirituala in Absolut. Stirea a fost confirmata, intr-o oarecare masura, chiar de lide
O stire interesanta a fost lansata, ieri, pe scena politica. Partidul Initiativa Nationala, condus de Cozmin Gusa, este sustinut de yoghinii Miscarii de Integrare Spirituala in Absolut. Stirea a fost confirmata, intr-o oarecare masura, chiar de liderul formatiunii politice, care ne-a declarat in exclusivitate ca „despre MISA am o parere foarte buna, pentru ca toate adunarile publice pe care le-a organizat au avut ca directie sprijinirea Romaniei“.

Stirea de ieri se refera, in fapt, la participarea pe listele PIN pentru alegerile europarlamentare din 25 noiembrie a noua yoghini din MISA. In ultimul timp, pe internet (forumuri) si pe mailuri a circulat o scrisoare care, se pare, are acordul lui „Grieg“, prin care toti membrii MISA trebuie sa semneze in favoarea sustinerii candidatilor PIN pentru Parlamentul European, „pentru ca acesti 9 colegi sa poata participa la alegeri“.

„Stiam ca am colege in MISA de acum cåteva luni“
„Este o stire care ma bucura pentru ca, daca o organizatie asa de mare sustine candidaturile PIN, sansele cresc simtitor. Stiam ca o parte dintre colege fac yoga in cadrul MISA pentru ca mi-au spus asta acum cateva luni si ma bucur ca-si mobilizeaza colegii la strangerea de semnaturi“, ne-a declarat, ieri, Cozmin Gusa.

'Basescu nu a multumit MISA pentru voturile date>>
„Le multumesc in avans pentru sprijinul acesta, spre deosebire de Traian Basescu, care, in ciuda faptului ca a ajuns presedinte cu voturile de la MISA, nu le-a multumit niciodata, iar dupa evaluarile noastre, de la acel moment, circa 200-300 de mii de voturi, in turul 2 de scrutin, pentru Basescu, au fost date prin sprijinul MISA, ceea ce a facut diferenta“, a spus Gusa.

Intrebat daca imaginea PIN in ochii opiniei publice ar putea fi afectata de aceasta asociere, Cozmin Gusa ne-a spus ca nu are de ce, pentru „PIN are un electorat inteligent, care nu poate decat sa aprecieze ca MISA sprijina lista de partid“. Pe de alta parte, Cozmin Gusa nu se asteapta la aderarea, de acum incolo, a unor yoghini din MISA la PIN si invers, dar „daca se intampla asa ceva, nu-i nici o paguba“.

'Yoghinii din MISA sunt antimasoni si antihomosexualitate>>
In ce-l priveste pe Gregorian Bivolaru, lui Cozmin Gusa i se pare o „inscenare grosolana si o actiune prin care justitia romana se face de ras“. „Putem ajunge la concluzia asta vorbind simplu despre fratele sau care a devalizat BRD si pe care justitia l-a pus in libertate“, a conchis Gusa. Doua elemente il fac pe liderul PIN sa nu se pozitioneze contra MISA: „nu incurajeaza homosexualitatea si are o atitudine antimasonica explicita“.

Scrisoarea adresata de membrele yoghine ale PIN
„Dragele mele, Asa cum poate unele dintre voi stiti deja de la cursuri, are loc zilele acestea o actiune de strangere de semnaturi pentru ca 9 colegi ai nostri sa participe la alegerile europarlamentare.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.