Doi frati din localitatea suceveana Radauti, in varsta de un an si jumatate, respectiv doi ani si jumatate, au fost luati de autoritati din familie, dupa ce s-a stabilit ca mama si bunica acestora ii chinuiau, tinandu-i dezbracati si flamanzi. Desi
Doi frati din localitatea suceveana Radauti, in varsta de un an si jumatate, respectiv doi ani si jumatate, au fost luati de autoritati din familie, dupa ce s-a stabilit ca mama si bunica acestora ii chinuiau, tinandu-i dezbracati si flamanzi. Desi Liliana Romascanu, de 59 de ani, are o pensie de 550 de lei, iar mama copiilor, Elena Ciobanu, in varsta de 30 de ani, incaseaza o alocatie de 225 de lei, chiar pentru cei doi minori, femeile dadeau toti banii pe bautura.

Cei doi copilasi traiau in conditii greu de imaginat intr-o garsoniera din municipiul Radauti. In camera domina mereu mizeria, hainele erau vechi si murdare, iar prin casa misunau insectele. Peretii locuintei erau innegriti, iar copiii erau plini de paduchi si raie. Desi pare inimaginabil pentru un om normal, cele doua femei le lasau copiilor cate un bot de mamaliga presarat cu zahar pentru a le trece foamea. Cand nu le faceau mamaliga, procedau la fel cu cate o carpa inmuiata in zahar, pe care apoi le-o dadeau copiilor in mana, pentru a-i opri din plans.

Promisiuni
Ultima oara cand asistentii s ociali au mers in vizita la aceasta familie, copiii au fost gasiti intr-o stare jalnica, fara haine pe ei, raciti, flamanzi si murdari.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.