Expertii de la Asociatia Medicala Americana  in ceea ce priveste dependenta s-au adunat pentru a discuta daca trebuie sa trateze dependenta de jocurile video ca pe un altfel de boala mentala. Pana la urma, decizia a fost ca problema necesi
Expertii de la Asociatia Medicala Americana  in ceea ce priveste dependenta s-au adunat pentru a discuta daca trebuie sa trateze dependenta de jocurile video ca pe un altfel de boala mentala. Pana la urma, decizia a fost ca problema necesita inca cercetari.

La o luna dupa aceasta reuniune, in Reno, Nevada, un cuplu a fost arestat si acuzat de neglijenta fata de copiii lor, lasandu-i pentru perioade lungi nesupravegheati. Cauza fiind obsesia pentru jocul "Dungeons and Dragons".

Conform procurorilor, in casa lui Michael si a Ianei Straw era multa mancare, dar ambii copii erau malnutriti si bolnavi, aflandu-se  intr-o mizerie totala, singurul lucru "in regula" fiind calculatorul si echipamentul electronic, chiar cauza neglijentei lor fata de copii.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.