Bulibasa tiganilor din Piatra Neamt a ramas fara sprijin politic din partea PSD. Victor Stanescu, de profesie cazangiu, este membru social-democrat de sapte ani si, de la alegerile din 2004, ocupa un confortabil fotoliu in Consiliul local al municip
Bulibasa tiganilor din Piatra Neamt a ramas fara sprijin politic din partea PSD. Victor Stanescu, de profesie cazangiu, este membru social-democrat de sapte ani si, de la alegerile din 2004, ocupa un confortabil fotoliu in Consiliul local al municipiului, facand parte din Comisia pentru servicii publice si comert.

Se pare insa ca bulibasa nu si-a luat in serios functia pe care a obtinut-o si nici noile responsabilitati care-i reveneau in cadrul formatiunii sale politice, lipsind consecvent de la intrunirile de partid si votand cu aceeasi consecventa impotriva colegilor social-democrati din Consiliul local. Din acest motiv, mai-marii sai pe linie de partid au hotarat sa-l sanctioneze retragandu-i sprijinul politic. „In primul rand, Victor Stanescu a lipsit nemotivat la opt din cele 12 intruniri ale organizatiei municipale a partidului, pe care le-am avut in cursul acestui an.

Regula. Vota mereu impotriva partidului


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.