AAA Auto Group N.V. isi anunta intentia de a vinde pana la 28,1% din actiunile sale printr-o Oferta Publica Initiala pe bursele din Praga si Budapesta. Conform comunicatului oficial, perioada de subscriere va incepe pe 10 septembrie 2007 si se va inc
AAA Auto Group N.V. isi anunta intentia de a vinde pana la 28,1% din actiunile sale printr-o Oferta Publica Initiala pe bursele din Praga si Budapesta. Conform comunicatului oficial, perioada de subscriere va incepe pe 10 septembrie 2007 si se va incheia pe 21 septembrie 2007. Oferta AAA Auto Group N.V. va consta in oferirea a pana la 19.533.663 actiuni, incluzand oferirea a pana la 17.757.875 de actiuni noi emise si a pana la 1.775.788 actiuni noi emise suplimentar. "Prin lansarea unei oferte publice initiale, grupul nostru va obtine capitalul de care avem nevoie pentru operarea si dezvoltarea oportunitatilor comerciale in pietele noastre din Cehia, Slovacia, Ungaria, Romania si Polonia, precum si pentru planurile de extindere in Europa de Sud si de Est", a declarat Anthony James Denny, presedintele companiei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.