Un detinut al PMS Craiova a surprins conducerea penitenciarului cu o solicitare inedita. Acesta anunta conducerea inchisorii ca doreste sa renunte la cele trei mese pe zi, iar de pretul acestora sa i se aduca ziarele „Gardianul“ si &bdqu
Un detinut al PMS Craiova a surprins conducerea penitenciarului cu o solicitare inedita. Acesta anunta conducerea inchisorii ca doreste sa renunte la cele trei mese pe zi, iar de pretul acestora sa i se aduca ziarele „Gardianul“ si „Ziua“.

Zilnic, pe masa conducerii Penitenciarului de Maxima Siguranta din Craiova ajung zeci de cereri si scrisori venite din partea detinutilor in care majoritatea solicita supli-mentarea dreptului la tele-fon sau la vizita si sa ajunga in audienta la director. Printre cererile obisnuite, conducerea PMS are parte si de cateva solicitari cu totul iesite din comun.

Un detinut al PMS Craiova a surprins conducerea penitenciarului cu o solicitare inedita. Acesta anunta conducerea PMS ca doreste sa renunte la „cele trei mese false” pe zi, iar de pretul acestora sa i se aduca ziarele Gardianul si Ziua. Fan declarat al celor doua publicatii, puscariasul se multumea cu informatia pe care o primea prin intermediul ziarelor sale favorite in schimbul hranei de la cantina inchisorii. Raspunsul din partea conducerii PMS a fost prompt: „ Nu exista baza legala pentru ca o persoana sa fie scoasa din portia zilnica, iar de contravaloarea alimentelor sa i se cumpere alte bunuri. In cazul in care doriti alte ziare, exista posibilitatea sa va abonati contracost”, se arata intr-o adresa intocmita de conducerea PMS Craiova catre detinut. Dupa ce insereaza formula de adresare, un detinut PMS scrie: „Solicit sa mi se aduca de la magazia de alimente cateva cepe, cateva capatani de usturoi, o punga cu jumari, o punga cu muraturi, doar varza si gogonele, pentru ca nu pot sa rod morcovi si sfecla, o sticla cu untura, otet, o bucata mare de sunca, dar slanina, nu sunca de Praga, doua cutii mari de margarina, un kilogram de zahar si o punga mare cu biscuiti (...


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.