Lucrarile de reabilitare si modernizare executate de compania Tehnologica Radion pe mai multe din arterele importante ale Bucurestiului au fost sau vor fi finalizate cu cåteva luni inainte de termen, in ciuda faptului ca presupun operatiuni de
Lucrarile de reabilitare si modernizare executate de compania Tehnologica Radion pe mai multe din arterele importante ale Bucurestiului au fost sau vor fi finalizate cu cåteva luni inainte de termen, in ciuda faptului ca presupun operatiuni destul de complexe, iar calitatea executiei, la sectoarele finalizate, a fost apreciata de primarul general al Capitalei, Adriean Videanu, ca fiind la standardele unei capitale europene.
Prima dintre lucrarile prezentate presei de catre Theodor Berna, directorul general al companiei Tehnologica Radion, a fost cea de reabilitare a Bulevardului Ion Ionescu de la Brad, artera care face legatura intre doua dintre drumurile de acces in Capitala - Soseaua Bucuresti - Ploiesti si Soseaua Bucuresti - Tårgoviste. Bulevardul, cu o lungime de 1,6 kilometri, reprezinta o importanta alternativa de circulatie in zona de nord a orasului, reabilitarea acestuia fiind una dintre masurile care va duce la decongestionarea traficului in zona.
Contractul incheiat de companie cu Primaria Capitalei, privind reabilitarea si modernizarea Bulevardului Ion Ionescu de la Brad, a presupus, in primul rånd, reabilitarea caii de rulare si a trotuarelor. In afara de aceasta modernizare, Tehnologica Radion a executat modernizarea retelei de iluminat public, coborårea in subteran a retelei de alimentare cu energie electrica, plantarea a 1.600 mp de gazon si a 76 de arbori, inca o picatura la plantatia de verdeata, conform aprecierii primarului Videanu. Costurile acestor operatiuni s-au ridicat la 16 milioane RON. Primarul Adriean Videanu, prezent la receptia lucrarii, a subliniat nu numai calitatea executiei, dar si faptul ca aceasta a fost terminata cu patru luni in avans, in conditiile in care termenul de finalizare din contract era 6 noiembrie 2007. Tot in avans vor fi finalizate si lucrarile la Soseaua Gheorghe Ionescu Sisesti, executate tot de compania Tehnologica Radion.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.