"Dupa meciul de la Cluj am ramas foarte, foarte surprins de tot ce s-a intamplat. Intr-un moment foarte bun, unul in care nu aveam nevoie de asa ceva, la inceput de sezon si inainte de meciul cu Bate Borisov pentru UEFA Champions League. Nu sunt lucr
"Dupa meciul de la Cluj am ramas foarte, foarte surprins de tot ce s-a intamplat. Intr-un moment foarte bun, unul in care nu aveam nevoie de asa ceva, la inceput de sezon si inainte de meciul cu Bate Borisov pentru UEFA Champions League. Nu sunt lucruri bune, pentru ca pot destabiliza si pot face rau echipei. Echipa are nevoie de liniste, de concentrare pentru marele obiectiv: intrarea in grupele UEFA Champions League", a inceput Hagi, care a adaugat: "Am tinut sa vin in fata presei, sa vedeti ca sunt aici. Programul meu va continua, doar ca sunt surprins de ceea ce s-a intamplat. Lucrurile au mers din ce in ce mai bine si nu sunt motive sa stricam atmosfera. Am spus de multe ori, mai ales la inceput, ca unitatea de grup poate sa te duca la succese. Trebuie sa fim uniti, conducatori, antrenori si spectatori. Trebuie sa gandim la fel si sa impingem lucrurile in acelasi sens, pentru a fi puternici".
"N-am promis nimic!"
"Regele" a lamurit apoi si cazul Radoi. "Eu cu Gigi vorbesc foarte mult, ca de la patron la antrenor. Dar nu am promis si nu pot promite nimanui ceva! Daca promit, ma tin de cuvant! Era doar o alternativa cu Radoi sa joace fundas central, dar n-am dat nici o garantie. Echipa am facut-o la ora 5, inainte de meci! Tehnic, am decis cu staff-ul formula de echipa. Mirel e valoros, ne poate ajuta la mijloc, dar si in aparare. Daca spun ceva, garantez ceva, asa fac! Ce spun astazi, mananc maine!", a spus Hagi. "Mie imi place rolul meu si n-o sa-i judec niciodata, dar niciodata, pe cei care sunt mai sus ca mine. Dar cand vorbim de respect, e gresit sa spui de Hagi ca n-are respect. Sunt crescut cu acest sentiment de respect, ma stiti si cred ca am aratat acest lucru. Nici eu nu pot face ceva fara respect. Am cerut respect de la venirea mea", a adaugat "Regele". "Din punctul meu de vedere, sunt unde trebuie, lucrez din placere, chiar daca pe anumite lucruri sunt suparat. Sunt lucruri care se intampla, mai ales cand se fac atatea schimbari ca la noi. Sunt inerente, dar spun din nou ca avem nevoie de liniste. Trebuie sa ne concentram la meciul de sambata, la cel cu Bate de miercuri. Pana atunci nu mai vorbeste nimeni, decat la conferintele de presa, si doar despre meciuri, nimic legat de altceva. In rest, puneti tunurile pe mine, dar lasati echipa in pace!", a spus antrenorul ros-albastrilor.
"Gigi asa a fost invatat!"
"Pe Gigi nu am de ce sa ma supar. Niciodata. Chiar daca ii mai spun cate ceva. Nu este interesul meu sa-l schimb sau sa-l fac altfel. Un om care a fost obisnuit doi ani asa, e greu sa fie altfel. Il inteleg, nu ma supar, si daca ma supar trebuie sa-mi treaca repede, pentru ca n-am de ales. Imi pare rau ca a fost obisnuit intr-un fel, ca asculta de multi din afara si nici macar nu asculta de cine trebuie. Mai bine ar sta mai mult langa echipa si ar sti mai multe. Cred ca e bine sa ne asculte si pe noi, cei de la echipa, decat pe cei din afara", a spus Hagi.
"Am ajuns, ca jucator, la un nivel foarte mare si am invatat multe. Nu sunt vinovat ca incerc sa aplic tot ce am invatat. Vreau sa fiu profesionist, vreau disciplina, concurenta. Regulile si principiile ca jucator, care m-au dus departe, vreau sa le aplic la Steaua. Primul care le respecta sunt eu! Steaua tinde sa devina un mare club european si atunci trebuie respectate anumite reguli", a spus Hagi, care a incheiat: "Nu vreau sa raspund la intrebari pentru ca am lungi povestea. Stiu ca aveti multe intrebari, de ce asa, de ce altfel. Vom avea timp, cu alta ocazie, sa mai vorbim".
Becali multumit de Hagi
"Gica a invatat ceva din toate aceste lucruri. S-a terminat conflictul si gata. N-avea ce sa spuna mai mult si e bine ca s-a oprit aici. Cu Radoi, a spus bine. N-a promis, a fost doar o discutie. Dar eu i-am cerut sa joace fundas central, iar el asta trebuia sa faca! Nu sa-mi promita, nu sa-mi garanteze. Sa faca! Voi discuta cu el in cateva zile, ca de la patron la antrenor. Vom uita de prietenie, de rudenie, ca aceste lucruri strica multe. Vom vorbi despre viitorul Stelei", a comentat Gigi Becali, dupa conferinta de presa a lui Hagi.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.