Femeia, care castiga anual 20.000 de euro, este despartita de sotul sau si traieste intr-o casa de 70.000 de euro, impreuna cu fiul sau, langa Glasgow. A durat trei zile pana ca Angela Kelly sa descopere ca este castigatoare in urma extragerilor de v
Femeia, care castiga anual 20.000 de euro, este despartita de sotul sau si traieste intr-o casa de 70.000 de euro, impreuna cu fiul sau, langa Glasgow. A durat trei zile pana ca Angela Kelly sa descopere ca este castigatoare in urma extragerilor de vineri. Luni dimineata, ea s-a dus la oficiul postal din Glasgow, unde lucreaza de mai bine de zece ani, si a sunat operatorul loteriei sa verifice numerele. "A devenit absolut isterica", a spus unul dintre colegii sai, adaugand ca dupa un timp a luat un taxi spre casa si nu a mai auzit de ea.
Sotul Angelei, care lucreaza la acelasi oficiu postal, a disparut si el, iar marti nu era nimeni in casa de langa Glasgow. Castigatoarea va fi prezentanta zilele acestea intr-o conferinta de presa, de reprezentantii companiei Camelot, care organizeaza Loteria Euromillions in Marea Britanie. Biletul castigator a fost validat marti, cu numerele castigatoare 23, 40, 42, 43 si 49 si numerele norocoase 2 si 6, iar banii deja au fost pusi intr-un cont. Expertii financiari au calculat castigurile in cazul in care cele peste 60 de milioane de euro ar fi plasate intr-un cont cu dobanda ridicata. Sue Hannums, consilier financiar independent, a spus ca la o rata de 6,75 la suta, s-ar adauga anual la cont 4 milioane de euro, echivalentul a aproximativ 80 de mii de euro pe saptamana.
Purtatorul de cuvant al Camelot a declarat ca premiul a fost atat de mare pentru ca au fost trei reportari consecutive. "Este cel mai mare premiu castigat de un britanic", a spus acesta. Inainte de aceasta, cel mai mare premiu castigat in Marea Britanie a fost de aproximativ 40 de milioane de euro, bani luati in iunie 1995, de catre doi soti care conduceau o firma de termopane. Cel mai mare premiu castigat la Euromillions vreodata a fost de 144 de milioane de euro, care i-au revenit unei femei de 52 de ani, din Irlanda. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.