Sindicalistii sunt nemultumiti de blocajul total al activitatii SNIF ca urmare a sechestrului pus de catre ANAF asupra societatii si cer privatizarea unitatii in integralitatea sa, pe baza unei strategii elaborate de Agentia Domeniilor Statului (ADS)
Sindicalistii sunt nemultumiti de blocajul total al activitatii SNIF ca urmare a sechestrului pus de catre ANAF asupra societatii si cer privatizarea unitatii in integralitatea sa, pe baza unei strategii elaborate de Agentia Domeniilor Statului (ADS). Reprezentantii USIF spun ca ANAF a blocat si sursa de salarii, astfel ca angajatii nu isi mai pot primi banii. In aceste conditii, sindicalistii cer Ministrului Agriculturii sa ia masuri pentru scoaterea SNIF din executare silita, pentru a putea privatiza unitatea. "In contextul in care Romania a fost afectata in ultimii ani de grave calamitati naturale este cat se poate de urgent ca aceasta situatie sa fie deblocata, atat pentru a evita convulsiile sociale produse de pierderea locurilor de munca, cat si pentru a avea la dispozitie o forta de interventie prompta si eficienta in diminuarea si combaterea efectelor calamitatilor naturale", precizeaza reprezentatii USIF intr-un comunicat de presa. (L.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.