Orientare. Directorul general al "cainilor" si-a deschis o firma care inchiriaza masini de lux Razboiul actionarilor de la Dinamo a fost declansat. Vasile Turcu a intrat, in urma cu aproape doua luni, si pe lista patronilor de restaurante din fotbal
Orientare. Directorul general al "cainilor" si-a deschis o firma care inchiriaza masini de lux Razboiul actionarilor de la Dinamo a fost declansat. Vasile Turcu a intrat, in urma cu aproape doua luni, si pe lista patronilor de restaurante din fotbalul romanesc. Cristi Borcea nu a ramas mai prejos si s-a infiltrat pe o piata mai putin dezvoltata la noi. El si-a deschis o firma, Vessa Limo Service, care inchiriaza masini de lux. Directorul general al "cainilor" nu a plecat de unul singur pe acest drum. Afacerea este impartita, in mod egal, cu Nicolae Catalin Andreasson, un roman care locuieste in America, dar care are cetatenie suedeza. Cei doi au pus la bataie, pentru ingenioasa afacere, cate 100.000 de lei. In acest moment, in parcul noii firme stationeaza masini de lux marca Mercedes Clasa E si Vanuri Mercedes, care pot fi scoase la plimbare contra sumei de 15 euro pe ora, iar durata minima a unei inchirieri trebuie sa fie de trei ore. Afacerea este abia la inceput, Borcea si asociatul planuind sa adauge la colectia lor bijuterii pe patru roti marca Hummer H2, Chrysler 300C (medalion), Infinity Armada si BMW X5.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.