Fiica lui Rudolph Giuliani, fost primar al New Yorkului, candidat republican la investitura pentru Casa Alba, il sustine pe democratul Barack Obama in cursa prezidentiala, sustine presa americana.

Publicatia electronica Slate.com a relatat ca tinara Caroline Giuliani, in virsta de 17 ani, s-a descris drept „liberala" in prezentarea inclusa pe site-ul Facebook.com, declarindu-se membra a grupului retelei Facebook „Barack Obama (Un milion il sustin pe Barack)". Obama, senator de Illinois, este unul dintre principalii candidati democrati la investitura pentru cursa prezidentiala.

O purtatoare de cuvint a lui Caroline Giuliani a declarat ca descrierea facuta de aceasta exprima interesul ei pentru „anumite principii", dar nu reprezinta o indicatie a sprijinului in campania electorala.

Publicatia electronica Slate.com a precizat ca descrierea facuta de tinara putea fi accesata exclusiv de membrii retelei Facebook care frecventeaza liceul din Manhattan, unde studiaza tinara, sau Universitatea Harvard, unde Caroline Giuliani doreste sa se inscrie, in toamna. Pina la urma, Caroline s-a retras din grupul de sustinatori ai democratului Obama. Descrierea ei, postata pe Facebook.com, a fost de asemenea stearsa. Tatal fetei, care se afla in campanie electorala in statul Iowa, si echipa de campanie a senatorului democrat de culoare au refuzat sa comenteze. (S.M.)