B1 TV difuzeaza, astazi, de la ora 19,00 o editie speciala a emisiunii "Saptamana mondena". Roxana Iliescu se va afla de aceasta data fata in fata cu Ivana Chubbuck, profesoara de actorie a starurilor de la Hollywood.Autoarea cartii "Puterea actorulu
B1 TV difuzeaza, astazi, de la ora 19,00 o editie speciala a emisiunii "Saptamana mondena". Roxana Iliescu se va afla de aceasta data fata in fata cu Ivana Chubbuck, profesoara de actorie a starurilor de la Hollywood.Autoarea cartii "Puterea actorului" le va vorbi romanilor despre experientele sale de viata, care s-au reflectat ulterior in conceptul pe care se bazeaza Metoda Chubbuck, si despre fostii ei studenti, mari actori la Hollywood acum: Brad Pitt, Halle Berry, Charlize Theron, Elisabeth Shue, John Voight s.a. De asemenea, Ivana va dezvalui amanunte despre actuala ei eleva, Monica Barladeanu (Dean), prima actrita de origine romana care a fost admisa la scoala ei de actorie si despre sansele pe care le au strainii la Hollywood. "Metoda Chubbuck s-a nascut din cautarea mea de a intelege si de a-mi depasi traumele personale - mai ales atunci cand ele s-au rasfrant asupra interpretarii si vietii mele. Nici n-am stiut cat de eficient si de profund va deveni acest concept", spune autoarea.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.