Dupa ce a vazut ca Steaua si Rapid au beneficiat de cateva erori de arbitraj in prima etapa, presedintele lui CFR Cluj, Iuliu Muresan (foto), n-a ratat ocazia sa puna putina presiune pe brigada care va conduce echipa sa la debutul in noua editie de c
Dupa ce a vazut ca Steaua si Rapid au beneficiat de cateva erori de arbitraj in prima etapa, presedintele lui CFR Cluj, Iuliu Muresan (foto), n-a ratat ocazia sa puna putina presiune pe brigada care va conduce echipa sa la debutul in noua editie de campionat, maine, contra Otelului, la Galati.   SEMNAL. Conform propriilor declaratii, Muresan si-a reafirmat dorinta ca dreptatea pe teren sa fie impartita de arbitri straini. "Noi am anuntat ca ne luptam pentru titlu anul acesta, asa ca astept de la arbitru sa ne dea si noua un penalty gratuit, ca altora. Sa fie egalitate de sanse, sa nu pornim in campionat cu handicap. La meciul Steaua - Ceahlaul, Coltescu a gresit grav. El are valoare, dar sper ca nu s-a smecherit. Am spus inca de acum o luna ca nu va fi un campionat corect. Arbitrii straini devin o solutie. Stiu ca s-a spus ca anul acesta nu se va apela la ei, dar decizia se poate schimba regulamentar", a spus Iuliu Muresan.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.