Antrenor al nationalei de handbal masculin a Romaniei

Tehnicianul echipei UCM Resita, Aihan Omer, a fost numit ieri in functia de antrenor al reprezentativei masculine de handbal a Romaniei, in cadrul sedintei Consiliului de Administratie
Antrenor al nationalei de handbal masculin a Romaniei

Tehnicianul echipei UCM Resita, Aihan Omer, a fost numit ieri in functia de antrenor al reprezentativei masculine de handbal a Romaniei, in cadrul sedintei Consiliului de Administratie al Federatiei Romane de Handbal. Obiectivul mandatului sau este calificarea echipei nationale la turneul final al Campionatului Mondial din 2009. De-a lungul celor 17 ani de cariera, el a mai pregatit formatiile Dacia Pitesti, Minaur Baia Mare, Fibrex Savinesti, HCM Constanta si, in prezent, UCM Resita, cu ultima castigand sezonul trecut Challenge Cup. Pe plan intern, cele mai bune performante le-a obtinut cu Savinesti si HCM Constanta, cu care a castigat in total cinci titluri nationale si tot atatea trofee Cupa Romaniei. Pentru ca a devenit antrenorul nationalei de handbal masculin a Romaniei, Jurnalul National il declara pe Aihan Omer "Omul zilei".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.