"Scorpie" de nota 10  - Bianca Anghel, de la "Tanase" la exclussiv  Recent a aparut o altfel de artista in show-bizz-ul romanesc. Actrita de meserie si solista in ExclussiV, Bianca Anghel iubeste scena teatrului, dar si pe cea
"Scorpie" de nota 10  - Bianca Anghel, de la "Tanase" la exclussiv  Recent a aparut o altfel de artista in show-bizz-ul romanesc. Actrita de meserie si solista in ExclussiV, Bianca Anghel iubeste scena teatrului, dar si pe cea a muzicii in aceeasi masura. Asa cum spune un cantec de-al ei, "Fata stie ce vrea"!
Bianca este fiica de artisti. Tatal, saxofonist de renume, si mama, timp de 25 de ani balerina a Teatrului de Revista "Constantin Tanase", i-au transmis pasiunea pentru scena. A urmat actoria la Facultatea de Arte Hyperion, unde i-a avut ca profesori, printre altii, pe Rodica Mandache si Eusebiu Stefanescu.   BUTURUGA MICA. Mai toate rolurile pe care le-a interpretat - in general dramatice - au fost in contrast cu fizicul sau - mignona si copilaroasa. Dar vocea puternica este atuul ei. A intruchipat-o inclusiv pe Katarina din "Imblanzirea scorpiei" sau pe Tess Da€™Uberville (Thomas Hardey). Cel mai important rol, cel de licenta, a fost "Draga Elena Sergheeveea", de Ludmila Razumovskaia, "hop" pe care l-a trecut cu nota 10. A sustinut concurs de angajare la un singur teatru, cel in care a copilarit si in care a visat sa ajunga de mica: Teatrul "Constantin Tanase". Care a primit-o ca membru permanent si unde se simte ca intr-o familie. De altfel, la lansarea albumului de debut, aproape toti colegii din teatru, din generatii mai noi sau mai vechi, au fost prezenti. Drept dovada ca Bianca le e draga tuturor. A sustinut roluri mari si mici, pentru cei mari si pentru cei mici, fiind ea insasi un copil mai mare.   In familie Trupa ExclussiV, a carei voce este Bianca, s-a cladit chiar in jurul ei. Si-a dorit foarte mult ca pe langa actorie sa inceapa si o cariera muzicala. Asa ca intalnirea cu Marian Sarbu a fost decisiva. El este omul care a crezut in talentul ei si a facut tot posibilul ca publicul sa cunoasca o cantareata a carei voce aminteste de talentele de altadata. Si cine imparte parte-si face! Marian a luat ce-a fost mai bun pentru el. Mai precis, a luat-o pe Bianca de sotie. Formatia ExclussiV, din care face parte si Marian, a lansat recent dublul album de debut, intitulat "Pentru ca te iubesc", si cel de-al doilea se numeste "Povestiri din Bucuresti".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.