PRODUCTIE. In China se vor produce 40% din cele un miliard de telefoane ce vor fi fabricate anul acesta in toata lumea, existand peste 80 de companii care se ocupa cu acest lucru. China a produs deja in primele cinci luni ale anului circa 226 de mili
PRODUCTIE. In China se vor produce 40% din cele un miliard de telefoane ce vor fi fabricate anul acesta in toata lumea, existand peste 80 de companii care se ocupa cu acest lucru. China a produs deja in primele cinci luni ale anului circa 226 de milioane de telefoane mobile, cu 33,7% mai mult decat in perioada similara a anului trecut. In China exista 487 de milioane de utilizatori de telefoane mobile, numarul crescand cu 6 milioane in fiecare luna.   TRANSFORMARE. Site-ul Grouper, achizitie a Sony, va fi transformat intr-un ministudio al carui scop va fi de atragere a celor mai bune materiale generate de utilizatori si folosirea lor in productii tv sau filme. Grouper va fi redenumit Crackle, pe site urmand sa se desfasoare concursuri ai caror castigatori vor fi sprijiniti sa isi dezvolte proiectele.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.