Tomas Anders, fostul solist al trupei Modern Talkink, si-a recuperat ceasul pierdut in urma cu cateva zile in apele raului Neva, din Sankt Petersburg. Bijuteria, in valoare de 200.000 de dolari, i-a fost recuperata de scafandri, informeaza topn

Tomas Anders, fostul solist al trupei Modern Talkink, si-a recuperat ceasul pierdut in urma cu cateva zile in apele raului Neva, din Sankt Petersburg. Bijuteria, in valoare de 200.000 de dolari, i-a fost recuperata de scafandri, informeaza topnews.ru.  La finele saptamanii trecute cantaretul a venit la Sankt Petersburg pentru a canta la o petrecere privata. Incidentul a avut loc in week-end, atunci cand Thomas Anders se plimba pe podul a€žSfantul Ioan", admirand noptile albe ale orasului . Intr-un moment de extaz emotional vedeta a facut o miscare brusca cu mana si ceasul i-a cazut in apa. Cantaretul a incercat sa ramana in anonimat si a propus, prin intermediari,  o recompensa in valoare de 10 mii dolari celui care gaseste ceasul pe fundul plin de namol a raului. Multi localnici, auzind de recompensa, au sarit in apele raului pentru a cauta ceasul, insa norocul i-a suras scafandrului Alexei Silin. Dupa o ora de cautari el a srevenit la suprafata cu ceasul lui Anders. Pretiosul obiectse afla instare perfecta de functionare deoarece era un model subacvatic. Doar bratara era rupta la un capat. Ceasul gasit a fost pus cu atentie intr-un mini seif si inapoiat proprietarului proprietarului. PUBLICITATE? Jurnalistii cotidianului Komsomoliskaia Pravda spun ca toata intamplarea seamana mai mult cu o actiune PR bine gandita. Firma a€žHellmuth", cea care a fabricat ceasul vedetei, nu are in acest moment o reprezentanta in Rusia . Concluzia este ca, prin cheltuieli minime, de aceasta marca a auzit toata Rusia. Suspiciunile jurnalistilor par cu atat mai intemeiate cu cat, reprezentantii a€žHellmuth" au anuntat ca se gandesc serios sa creeze un nou model de ceas "Neva water rezisted".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.