Compania de servicii medicale private MedLife a inregistrat o cifra de afaceri de 7,6 milioane de dolari, in crestere cu 52 % comparativ cu aceeasi perioada din 2006.
"Am reusit sa depasim nivelul asteptarilor pentru aceasta perioada, in condi
Compania de servicii medicale private MedLife a inregistrat o cifra de afaceri de 7,6 milioane de dolari, in crestere cu 52 % comparativ cu aceeasi perioada din 2006.
"Am reusit sa depasim nivelul asteptarilor pentru aceasta perioada, in conditiile in care pentru intreg anul 2007 am previzionat o cifra de afaceri de 10,5 milioane USD. Cresterea din primele sase luni a fost sustinuta de diversificarea specialitatilor clinice, extinderea gamei de analize de laborator, inaugurarea Life Memorial Hospital si lansarea asigurarilor private de sanatate AsiLife", a declarat Mihail Marcu, presedintele MedLife.
In primele sase luni din 2007, numarul analizelor de laborator efectuate de cele 3 laboratoare proprii MedLife a crescut cu 30% fata de aceeasi perioada a anului trecut.
In intervalul ianuarie-iunie 2007 compania a inregistrat o crestere si pe segmentul abonamentelor, numarul abonatilor depasind 100.000 de persoane, cu 40% peste numarul celor din iunie 2006. Pe segmentul platitorilor cash, MedLife a inregistrat o crestere medie de 70% a numarului de persoane care au optat pentru servicii medicale private.
MedLife a investit in primul semestru peste 6 milioane de euro, sumele fiind directionate atat spre Life Memorial Hospital din Bucuresti, cat si spre viitoarele locatii MedLife din tara. Compania are un numar de 470 de angajati, fata de 270 anul trecut.
In parteneriat cu International Finance Corporation, divizia de consultanta si investitii a Bancii Mondiale, MedLife va dezvolta pana in 2009 prima retea de spitale private din Romania, Life Memorial Hospital, ce va integra si serviciile HyperClinicilor MedLife.Spitalele din cele cinci orase din tara - Timisoara, Cluj, Constanta, Iasi, Brasov vor urma modelul Life Memorial Hospital din Bucuresti.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.