"Asta e un magar, un hot si un nemernic. A zis ca nu face nici un demers (privind parcul Bordei - n. red.), ca nu discuta in demersuri demagogice. M-am ridicat si am plecat, ca e un magar" - Vanghelie despre Videanu
VORBA ANALISTULUI
"Electoratul are, pana una alta, un comportament ilogic si confuz, asemanator cu al omului de pe strada" - Serban ORESCU.
Rezerva record
Rezervele valutare ale Bancii Nationale a Romaniei au depasit, in premiera, in luna iunie, pragul de 22 de miliarde de euro.
Nu ne putem rupe atat de repede
"Din pacate, comunismul nu a devenit inca obiect de muzeu. Inca pastram multi dintre noi experiente traite, impartim in continuare amintiri, nu cred ca ne putem rupe chiar atat de repede" - A. Iorgulescu
Libby scapat de inchisoare de Bush
Bush a decis sa comute pedeapsa cu inchisoarea pentru fostul sef de cabinet al vicepresedintelui Cheney, Lewis Libby, scutindu-l de doi ani si jumatate de detentie.
Lista Uniunii pentru PE, in lucru
Liderul UDMR Marko Bela a admis ieri ca este posibila o revenire asupra listei candidatilor Uniunii la alegerile pentru PE, in sensul cooptarii episcopului reformat, Laszlo Tökes.
"Secasiu a dat identitate Colegiului"
"Vreau ca lucrurile sa mearga la fel de bine ca in timpul mandatului lui Claudiu Secasiu" - Dragos Petrescu, membru CNSAS
In stare avansata de degradare
Picturile rupestre din biserica de la Corbii de Piatra se afla insa intr-o stare avansata de degradare.
Un pret aberant
"Nu se poate ca aceasta suma sa fie la nivelul anuntat, pentru ca va fi in continua descrestere. 100 de milioane de euro este un pret aberant" - A. Iorgulescu.
Escrocherie de proportii
"Este un abuz fara precedent comis de Primaria Capitalei. Schimbul de terenuri dintre municipalitate si omul de afaceri este o escrocherie de proportii imense" - Marian Vanghelie.
Intalnire cu pictura venetiana
In luna iulie, MNAR lanseaza seria de programe "Un ceas pentru arta" si "Rendez-vous cultural" ce au ca tema "La Serenissima. Secolul de aur al picturii venetiene".
Amenintare cu bomba
Opera din Timisoara a fost ieri tinta unei alarme false cu bomba. Anuntul a fost facut telefonic de o persoana care vorbea intr-o engleza defectuoasa si care a pomenit cuvantul Al-Queda.
Egali in fata legii
"Cetatenii sunt egali in fata legii, fara privilegii si fara discriminari" - articolul 16 din Constitutie.
Bursa medicamentelor
Medicamentele folosite exclusiv in spitale vor fi cumparate prin licitatii la Bursa Romana de Marfuri, pentru a se obtine un pret cat mai mic.
The Charlatans deschide concertul Rolling Stones
Trupa The Charlatans va canta in deschiderea concertului The Rolling Stones, ce va avea loc pe 17 iulie, pe stadionul Lia Manoliu din Bucuresti.
Craiova nu a platit in cazul Badoiu
Clubul lui Mititelu trebuia sa achite 180.000 de euro catre Jiul pe 26 mai si, conform regulamentului, nu poate face transferuri si nici sa fie programat la competitii.
"Faristul" Apostol nu e surprins cA a fost dat afarA
"Surpriza este Andreea Marin, nu ca nu sunt eu in lotul pentru Austria. Eu sunt vertical si mi-a placut sa spun ceea ce gandesc. Nu am bagat limba in ureche la nimeni" - Stefan APOSTOL.