Seful ligii a adaugat ca echipa poloneza Zaglebie Lubin, pe care Steaua o va intalni in turul II preliminar al Ligii Campionilor, "poate pune probleme" gruparii din Ghencea in incercarea acesteia de a accede, pentru al doilea an consecutiv, in grupel
Seful ligii a adaugat ca echipa poloneza Zaglebie Lubin, pe care Steaua o va intalni in turul II preliminar al Ligii Campionilor, "poate pune probleme" gruparii din Ghencea in incercarea acesteia de a accede, pentru al doilea an consecutiv, in grupele competitiei. Dragomir a facut referire si la posibilul transfer al lui Chivu de la AS Roma. "Unde sunt bani mai multi, acolo sa se duca", a spus Dragomir. Chivu a intrat in ultimul an de contract cu AS Roma si de serviciile sale sunt interesate Inter Milano, FC Barcelona si Real Madrid. Dragomir a mentionat ca finantatorului FC Steaua, Gigi Becali, "nu i se potriveste rolul de jucator", dupa ce acesta a evoluat intr-un meci impotriva unei echipe a ziaristilor, in timpul stagiului de pregatire de la Kaprun. "El sa se tina de politica", a spus Dragomir. Presedintele LPF a fost rugat sa comenteze si faptul ca actionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a fost injurat de suporteri la meciul amical cu Petrolul. "Cel mai huiduit in sezonul urmator voi fi eu, din cauza legii pentru prevenirea violentei in sport", a spus Dragomir, care a apreciat ca jucatorii straini care accepta sa evolueze in campionatul romanesc sunt fotbalisti "de mana a doua". "In tara vin jucatori straini numai de mana a doua pentru ca unul de prima mana, valoros, costa 30-40 de milioane, cat tot fotbalul romanesc. Mie dintre ei mi-a placut Elton. Daca mai aveam echipa de fotbal in sala il luam pe bani multi si faceam spectacol mare", a spus Dragomir, care a revenit luni seara din vacanta petrecuta la Dubai. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.