Tamas, prezentat oficial miercuri la Auxerre, unde va purta numarul 18, a precizat ca a urmarit mereu jucatorii de la aceasta echipa, deoarece multi dintre ei au devenit fotbalisti importanti, care au progresat alaturi de antrenorul Jean Fernandez. "
Tamas, prezentat oficial miercuri la Auxerre, unde va purta numarul 18, a precizat ca a urmarit mereu jucatorii de la aceasta echipa, deoarece multi dintre ei au devenit fotbalisti importanti, care au progresat alaturi de antrenorul Jean Fernandez. "Am venit aici pentru a face performanta si pentru a reusi sa duc clubul in Liga Campionilor, unde am jucat deja cu Galatasaray, la 19 ani. Auxerre evolueaza in mod regulat in Cupa UEFA, asa ca ne putem gandi si la Liga Campionilor", a spus Tamas. Fernandez a apreciat ca aducerea lui Tamas nu ar trebui sa fie o surpriza, deoarece romanul era urmarit de mai mult timp, atat la nationala Romaniei, cat si la Celta Vigo. "Este profilul de jucator pe care il cautam, este un fundas tanar, cu posibilitatea de a progresa. Are calitati atletice, fizice si tactice. L-am cunoscut pe Tamas in urma cu doua zile si, asa cum spun adeseori, calitatile umane sunt importante. Este un baiat de care se ataseaza repede, este inteligent si are multe ambitii. El are ambitia de a califica Romania la Euro 2008 si de a face cariera la Auxerre", a spus Fernandez. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.