Agentia italiana "Datasport" a anuntat ca fundasul de la AS Roma se afla duminica seara la Milano, alaturi de impresarul sau, unde urma sa se intalneasca ieri cu oficiali ai lui Inter. Potrivit sursei citate, dupa discutia cu Chivu, milanezii urmau s
Agentia italiana "Datasport" a anuntat ca fundasul de la AS Roma se afla duminica seara la Milano, alaturi de impresarul sau, unde urma sa se intalneasca ieri cu oficiali ai lui Inter. Potrivit sursei citate, dupa discutia cu Chivu, milanezii urmau sa faca o oferta clubului roman. "Datasport" noteaza ca AS Roma solicita 18 milioane de euro si scrie ca Inter este gata sa ofere doar 14 milioane de euro.
In aceste conditii, AS Roma ar putea reclama clubul milanez si pe antrenorul Roberto Mancini pentru faptul ca l-ar fi contactat, contrar regulamentelor, pe Chivu, in incercarea de a-l convinge sa aleaga oferta campioanei Italiei, in detrimentul celei de la FC Barcelona. Potrivit agentiei "Calciomercato", care citeaza cotidianul "Il Romanista", "un presupus telefon pe care antrenorul lui Inter, Mancini, i l-ar fi dat lui Chivu, i-a infuriat pe conducatorii de la AS Roma, care au luat in calcul posibilitatea ca, daca informatia este corecta, sa denunte clubul milanez si pe tehnician in fata procurorului federal Borrelli". Regulamentele interzic unui club sa contacteze un jucator aflat sub contract fara acordul gruparii de care apartine. Fotbalistii sunt liberi sa negocieze cu orice club doar in ultimele sase luni de contract. Astfel, daca informatiile s-ar dovedi a fi adevarate, Mancini ar risca o suspendare de lunga durata, iar Inter ar putea fi amendat. Intre timp, bataia pentru Chivu s-a complicat, dupa ce Real Madrid a intrat pe fir. "Marca" scrie ca Real l-ar putea "sufla" Barcelonei pe Chivu, in cazul in care Capello va ramane antrenor la gruparea madrilena. In aceasta vara, numele lui Chivu a fost asociat cu Inter si FC Barcelona, la un moment dat fiind vehiculat si un interes din partea celor de la Real. Presa italiana l-a dat initial ca si transferat la Inter, notand chiar ca internationalul roman ar fi ajuns la un acord cu gruparea milaneza, unde ar fi urmat sa primeasca un salariu de peste patru milioane de euro, timp de patru ani. Ulterior, au aparut informatii potrivit carora o oferta inaintata de Barcelona ar fi dus la intreruperea negocierilor dintre Chivu si Inter. Chivu mai are un an de contract cu AS Roma si a refuzat recent sa-si prelungeasca acordul cu gruparea italiana. Agentul jucatorului, Victor Becali, a declarat ca daca fundasul va pleca de la AS Roma, salariul pe care il va primi la noua sa echipa va fi de aproximativ 6 milioane de euro. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.