Trezorierii PD si PNL, Gheorghe Albu, respectiv Mihai Voicu, au decis vineri sa se intilneasca luni cu reprezentantii firmei GMP pentru a reglementa situatia datoriei in valoare de 200.000 de euro ce dateaza din campania electorala din 2004, au decla
Trezorierii PD si PNL, Gheorghe Albu, respectiv Mihai Voicu, au decis vineri sa se intilneasca luni cu reprezentantii firmei GMP pentru a reglementa situatia datoriei in valoare de 200.000 de euro ce dateaza din campania electorala din 2004, au declarat pentru NeswIn surse parlamentare.

Deocamdata, cei doi trezorieri nu au avut nici o discutie legata de sumele concrete pe care cele doua partide ar urma sa le plateasca firmei conduse de Felix Tataru. Potrivit informatiilor din presa, cele doua partide ar avea pareri diferite asupra modului in care sa isi imparta datoria.

Mihai Voicu sustine insa ca, inca din anul 2005, Curtea de Conturi a verificat partea financiara a campaniei electorale a Aliantei D.A. si nu a descoperit nici o neregula. "Daca exista totusi datorii neachitate, vom discuta", a mai spus Voicu.

Liderii PD au atras atentia ca, pentru a putea vorbi despre un "divort" oficial intre PNL si PD, trebuie mai intii platite datoriile acumulate de catre cele doua partide la comun in campania electorala din 2004. (R.B.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.