Compania Bega TM din Timisoara va contracta un credit de pana la 1,29 milioane euro de la Piraeus Bank in vederea refinantarii unui imprumut mai vechi, care va fi garantat prin ipotecarea hotelului Timisoara, aflat in proprietatea firmei Bega Turism,
Compania Bega TM din Timisoara va contracta un credit de pana la 1,29 milioane euro de la Piraeus Bank in vederea refinantarii unui imprumut mai vechi, care va fi garantat prin ipotecarea hotelului Timisoara, aflat in proprietatea firmei Bega Turism, precum si printr-un contract de garantie reala mobiliara, anunta NewsIn.
Actionarii au aprobat si garantarea unor credite cu o valoare totala de 15,5 milioane euro contractate de alte firme ale grupului Bega. Totodata, actionarii Bega TM au aprobat garantarea unor facilitati de credit acordate de Piraeus Bank catre alte trei firme ale grupului Bega.
Astfel, compania va garanta un credit de 11,8 milioane euro acordat firmei Bega Turism, un imprumut de 390.000 euro primit de Bega Com si unul de 3,3 milioane euro acordat Begachim. Creditele vor fi garantate prin inchirierea unui contract de garantie reala mobiliara avand ca obiect cesiunea contractelor de inchiriere incheiata de Bega TM in valoare de minimum 150.000 de euro pe luna.
Grupul Bega reuneste circa 30 de companii din domenii diferite de activitate, precum turism, retail, imobiliare, constructii, productia de material rulant sau motoare electrice.
Recent, oamenii de afaceri Marius si Emil Cristescu, proprietarii grupului Bega, au anuntat ca intentioneaza sa construiasca un complex rezidential cu 700 de apartamente destinate inchirierii in Timisoara, investitia aferenta proiectului fiind estimata la peste 30 milioane euro.
Un alt proiect al acestora este un complex de bungalouri, cu circa 300 de locuri, intr-o padure din Orastie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.