Tamas va fi amendat de Celta Vigo Gabriel Tamas va fi sanctionat de conducerea clubului Celta Vigo, deoarece a lipsit de la doua antrenamente dupa meciul nationalei cu Slovenia. Potrivit presei iberice, Tamas a absentat, deoarece nu a reusit sa prin
Tamas va fi amendat de Celta Vigo Gabriel Tamas va fi sanctionat de conducerea clubului Celta Vigo, deoarece a lipsit de la doua antrenamente dupa meciul nationalei cu Slovenia. Potrivit presei iberice, Tamas a absentat, deoarece nu a reusit sa prinda avionul care urma sa-l duca de la Paris in Spania. Cotidianul AS a mentionat ca antrenorul Hristo Stoicikov a amanat antrenamentul de joi pentru a putea conta si pe prezenta lui Tamas, care nu a mai ajuns insa la sedinta de pregatire.  Viorel Moldovan este director sportiv la Rapid Atacantul Viorel Moldovan, care s-a retras din activitate, a fost ieri instalat in functia de director sportiv al gruparii de sub Podul Grant. "Vio va fi responsabil de toate transferurile pe care le va face Rapid de acum inainte", a spus directorul general Constantin Zotta. "U" CRAIOVA. Antrenorul Gheorghita Geolgau a renuntat la conducerea tehnica a echipei de juniori a clubului, dupa ce a remizat cu Otelul Galati in primul meci al turneului semifinal ce se desfasoara la Craiova. Pentru ultimele doua meciuri ale turneului, cu Unirea Urziceni si FC Brasov, antrenor va fi Florin Cioroianu. Geolgau va ramane la dispozitia clubului, cel mai probabil in functia de scouter.  TENIS. Raluca Ioana Olaru a urcat 43 de pozitii in clasamentul WTA dupa ce a ajuns pana in turul 3 la Roland Garros. Olaru ocupa acum locul 79, cu 378 de puncte, in timp ce Edina Gallovits a urcat 13 pozitii si se afla pe locul 91, cu 337 de puncte. La masculin, Andrei Pavel si Victor Hanescu au coborat cate zece pozitii si ocupa in prezent locul 105 (20 de puncte), respectiv 163 (5 puncte), in clasamentul ATP din acest sezon. In schimb, Pavel este mai bine cotat in ierarhia la dublu, unde se claseaza pe locul 28.  FRF. Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal, care va avea loc astazi, de la ora 10:00, la Casa Fotbalului, are pe ordinea de zi punerea in executare a decizie TAS privind palmaresul echipei Poli Timisoara.  DINAMO. Fundasul Valentin Nastase (foto) a declarat ieri ca nu a cerut sa i se garanteze postul de titular in momentul in care a decis sa revina in Soseaua Stefan cel Mare. "Moti si Radu Stefan sunt doi fundasi de mare clasa, doi aparatori excelenti, care pot juca la orice echipa mare din Europa. Deci, voi avea de tras pentru a evolua titular si nu ma voi supara daca voi fi rezerva", a spus Nastase pentru site-ul oficial al lui Dinamo.  CFR CLUJ. Fotbalistul Alin Minteuan a devenit tata pentru a doua oara duminica seara. Sotia sa Anca a nascut o fetita, Carla Maria, care a avut la nastere patru kilograme. "Am avut emotii foarte mari, iar acum sunt foarte fericit", a declarat Minteuan, care mai are un baietel, Bogdan Alin, in varsta de 4 ani.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.