Ieri ne-au enervat atat de multe, incat e foarte greu sa alegem cateva.
De Ziua Mediului nimeni nu a propus ceva concret pentru facilitarea circulatiei cu bicicleta prin Capitala. Blocajele au fost chiar mai mari din cauza coloanelor oficiale c
Ieri ne-au enervat atat de multe, incat e foarte greu sa alegem cateva.
De Ziua Mediului nimeni nu a propus ceva concret pentru facilitarea circulatiei cu bicicleta prin Capitala. Blocajele au fost chiar mai mari din cauza coloanelor oficiale care-i plimbau pe barosanii purtatori de mesaje ecologice.
Ne enerveaza inghetarea lucrarilor pe Calea Floreasca, unde s-a sapat o transee de la Stefan cel Mare pana la intrarea oficiala de la FC Dinamo, in care-ti rupi si gatul, nu numai masina. Suntem tare curiosi cum isi mai baga "gipanele" in curtea clubului da€™alde Borcea sau Turcu?
Ne enerveaza zbuciumul ce i-a cuprins pe cativa politicieni care vor anticipate. Poate vine ploaia si le trece!
Ne enerveaza si promptitudinea arestarii unor teroristi tocmai in ziua declansarii scandalului "inchisori CIA in Romania". Apropo, ce mai face teroristul in slapi?


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.