Rapidistii s-au declarat fericiti pentru castigarea trofeului, in timp ce banatenii au recunoscut superioritatea adversarilor. Fotbalistii ambelor echipe au spus ca meciul a fost frumos, chiar daca presedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat ca jocul
Rapidistii s-au declarat fericiti pentru castigarea trofeului, in timp ce banatenii au recunoscut superioritatea adversarilor. Fotbalistii ambelor echipe au spus ca meciul a fost frumos, chiar daca presedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat ca jocul practicat de cele doua finaliste ale Cupei Romaniei a fost slab.
Portarul rapidist Danut Coman nu a dorit sa discute despre starea sa de sanatate, el evoluand, desi nu era complet refacut dupa o accidentare: "Trebuie felicitati toti jucatorii. Am muncit pana la epuizare. Anul asta am sarbatorit cu sampanie, nu cu lapte. Am castigat cupa si nu conteaza cum ma simt". Zicu a considerat ca Rapid a meritat sa castige: "Nu mi-am facut decat datoria. Cred ca meritam acest trofeu, dupa un an nu atat de rau pe cat au vorbit unii. Imi doream foarte mult sa obtin acest trofeu pentru Razvan, pentru suporteri, pentru tot ce inseamna Rapid". De partea cealalta, Gabriel Canu a pus ratarea sansei de a castiga Cupa Romaniei pe seama lipsei valorii necesare la acest nivel. "Rapid a meritat victoria, a aratat ca este mai bun. Nu am avut valoarea necesara pentru a castiga cupa. Ne-au lipsit multe", a spus Canu. Si capitanul echipei banatene, Dan Alexa, a apreciat ca "Poli" nu poate mai mult in prezent. "Dupa 15 ani, am avut sansa sa iesim in Europa. Nu cred ca este lipsa de vointa. S-a facut tot ce s-a putut in seara asta, dar din pacate atat s-a putut", a spus Alexa. Dupa meci, aproximativ 30 de suporteri timisoreni au mers la vestiare si i-au injurat pe jucatorii de la "Poli", in special pe fundasul australian Jon McKain. Australianul a afirmat, dupa meci, ca nu trebuie facuta o tragedie din esec: "Ne lipseste eficacitatea, pentru ca la 0-1 am avut cateva ocazii, dar nu am inscris. Asta este, nu trebuie sa facem o tragedie. Probabil ca nu suntem pregatiti sa jucam la un asemenea nivel". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.