Ovidiu Todoran si Gabriel Tirca, alias Blondu, au preluat puterea la Peluza Sud.

Universitatea Craiova si-a luat adio cu o victorie de la proprii suporteri, invingind UTA cu 2-1, gratie dublei reusite de australianul Rose. Pentru aradeni a marcat Mihut. Aproximativ 12.000 de suporteri au venit la meci, profitind si de faptul ca mai-marii Stiintei au lasat intrarea libera. Atmosfera a fost una care ne-a amintit de perioada frumoasa a Stiintei, dupa mult timp putind vedea din nou valuri in tribune. Acest lucru se datoreaza si noilor permutari de la Peluza Sud, acolo unde factiunile Head Hunters, Ultras, Blue Lions si Praetoria s-au grupat formind o galerie care a dominat fondul sonor. In afara galeriei au ramas factiunile Sezione si Capillati, prima exclusa, iar cea cea doua desfiintata de putin timp. La finalul meciului, galeria condusa de Gabi Blondu’ a scandat "Cristi Neamtu!" si "Te vom iubi mereu!", aducind aminte jucatorilor ca Universitatea trebuie sa lupte si pentru fotbalistii care nu mai sint printre noi. Pentru aceste scandari, galeria a primit aplauze la scena deschisa de la intreg stadionul.

Schimbarea la fata a galeriei oltene nu s-a facut fara probleme, Charlie, liderul factiunii Sezione, intrind in conflict cu Gabi Blondu’ si Postasu’. Dupa ce l-au altoit pe Mititelu, cei doi s-au gindit sa arate cine este seful si la Peluza Sud, hotarind sa-l excluda pe Irinel Coanda, alias Charlie, din poisaj. Chiar daca erau buni amici, intre acestia a intervenit o ruptura in momentul in care ultimul a fost vazut pe la biroul lui Adrian Mititelu. Postasu’ si Blondu’ s-au temut ca Charlie, care conducea si Asociatia Suporterilor Olteni, va cadea la pace cu Mititelu. De altfel, inainatea meciului s-a spus ca Charlie urma sa primeasca si o corectie fizica din partea tovarasilor de la peluza, dar a aflat la timp de intentiile celor doi.

Antrenorul Universitatii Craiova, Florin Cioroianu, a declarat la finalul partidei cu UTA ca echipa sa va evolua la capacitate maxima abia in sezonul viitor si spune ca obiectivul sau va fi calificarea intr-o cupa europeana. "Am terminat in prima jumatate a clasamentului si sint multumit. Echipa a jucat in acest sezon la 70 la suta din potential, insa la anul va fi mult mai bine", a spus Cioroianu. La rindul sau, patronul Adrian Mititelu a precizat: "A fost un an bun, si cu bune si cu rele, un an satisfacator, dar departe de ceea ce-si doresc suporterii. Promit ca anul viitor va fi altceva si oamenii vor umple din nou stadionul. Cu forte noi, cu alte achizitii, vom deveni o forta in campionatul rominesc", a declarat Mititelu, care imediat dupa meci a oferit o petrecere jucatorilor. De astazi, juvetii sint in vacanta. (L.C.)

Imediat dupa meci, Universitatea Craiova a organizat banchetul de final de sezon, Adrian Mititelu invitindu-l pe manelistul Adi de la Vilcea pentru a intretine atmosfera. Cu execeptia lui Jeremie Njock, suparat ca a fost exilat la echipa de juniori acum doua saptamini, la chef au fost prezenti toti jucatorii, inclusiv Andrei Ionescu, fotbalist care refuza sa semneze prelungirea contractului cu Stiinta. Din acest motiv Adi de la Vilcea i-a dedicate o strofa care suna cam asa: "Ce ne facem cu Ionescu / S-a incapatinat al dracu’/ Ia sa vii aici cu tac-tu/ Ca sa semnezi contractul". Adi de la Vilcea a compus mai multe strofe despre fotbalistii Stiintei, in special vilcenilor Florin si Alex Costea. La chef a participat si Ilie Balaci, cel care il sustine pe antrenorul Florin Cioroianu la cirma echipei din Banie. Minunea Blonda s-a intretinut si s-a fotografiat cu jucatorii olteni.Adidas, premiera in Liga lui Mitica Universitatea Craiova a prezentat inainatea meciului cu UTA echipamentul pe care il va purta in sdezonul viitor. Este vorba de un echipament oferit de firma Adidas, Stiinta fiind singura grupare din Liga I are imbraca acest echipament. Pe post de fotomodel a fost ales Madalin Ciuca, care a defilat imbracat intr-un tricou cu partea din fata impartita simetric in culorile Stiintei, alb si albastru, iar pe verso, alb complet. "E cel mai frumos echipament pe care l-am avut pina acum. Sunt convins ca o sa ne poarte noroc in sezonul urmator", a spus Ciuca. In afara de modelul prezentat, firma Adidas va mai oferi Stiintei alte trei modele de echipament, unul complet alb, unul albastru, dar si unul de rezerva, care va fi negru, renuntindu-se astfel la vechiul echipament de rezerva care era portocaliu. (L.C.)

Steagurile rominesti trec Prutul Fost fotbalist la Universitatea Craiova si Electroputere, Vasile Smarandache a infiintat de curind o echipa de fotbal in Republica Moldova. Vulturul Bobicenii Vechi a fost inscrisa in campionatul judetean , iar Smarandache a cumparat din Rominia echipamentul pentru fotbalisti, ajutat de Nicu Neagoe, presedintele AJF Dolj. Acesta din urma i-a dat banii pentru jumatate din echipament si i-a oferit gratis cele patru steaguri de la coltul terenului. "Pierdusem contactul cu fotbalul si mi-ar fi fost mai greu sa aflu care sint firmele care fac echipament sportiv mai ieftin, Bobiceniul fiind o localitate mai micuta si saraca. Nicu Neagoe a facut un gest nobil. Sintem la inceput de drum si acest sprijin este binevenit", a spus Smarandache, aflat in vizita la Craiova. (L.C.)