Camerunezul Jeremie Njock a fost trimis, joi, la echipa a doua a clubului Universitatea Craiova, dupa ce l-a atacat prin intermediul presei pe antrenorul Florin Cioroianu. Conform Regulamentului de Ordine Interioara al clubului oltean, Njo

Camerunezul Jeremie Njock a fost trimis, joi, la echipa a doua a clubului Universitatea Craiova, dupa ce l-a atacat prin intermediul presei pe antrenorul Florin Cioroianu. Conform Regulamentului de Ordine Interioara al clubului oltean, Njock nu avea voie sa acorde declaratii si interviuri. CLAUZA. Pentru ca a acordat interviuri fara acordul conducerii, avand in contract o clauza care-i interzice acest lucru, Jeremie Njock se va pregati cu Primavara Craiova pe o perioada nedeterminata, iar luni va fi amendat in cadrul sedintei Consiliului Director. "Sa stea la echipa a doua daca se plange ca nu mai joaca! I-am dat un salariu extraordinar pentru Liga I, iar el naste scandaluri din nimic. Echipa e pe val si noi avem nevoie de liniste, nu de agitarea spiritelor. Consiliul Director va analiza comportamentul lui si ne vom decide asupra amenzii, care va fi una grasa", a declarat patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu. Njock, care a marcat trei goluri pentru Universitatea Craiova in sapte meciuri, ia in calcul despartirea de echipa in vara, dupa ce in iarna oltenii au platit 400.000 de dolari pentru aducerea sa de la Brest, din Liga a II-a franceza.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.