In cadrul manifestarii ce se desfasoara, timp de trei saptamani, in capitala Austriei, au loc mai multe evenimente culturale si economice. Despre acest program, Adriean Videanu a spus ca Bucurestiul a venit la Viena cu cea mai bogata oferta culturala
In cadrul manifestarii ce se desfasoara, timp de trei saptamani, in capitala Austriei, au loc mai multe evenimente culturale si economice. Despre acest program, Adriean Videanu a spus ca Bucurestiul a venit la Viena cu cea mai bogata oferta culturala pe care Romania a exportat-o vreodata, in ultimii 17 ani. Programul evenimentelor culturale include spectacole de teatru, de dans, concerte, expozitii - acestea desfasurandu-se in sali si spatii publice. Luni seara, edilul Bucurestilor a asistat la concertul lui Gheorghe Zamfir de la Catedrala Sf. Karl, si la concertul de jazz al Teodorei Enache desfasurat la Statstheater. La Forumul European Metropolis "Oportunitati de investitii 2007", ce s-a desfasurat ieri, Adriean Videanu a lansat o invitatie oamenilor de afaceri austrieci: "Va invit sa fiti partenerii Primariei Bucurestiului in procesul de reconstructie. Am pornit proiecte de infrastructura in valoare de peste 1,8 miliarde euro, aprobate de consilierii generali, si care sunt in implementare. Bucurestiul a inceput sa se reconstruiasca integral si poate ajunge la nivelul capitalelor din Uniunea Europeana.". Edilul-sef a spus ca viziunea municipalitatii din Romania pentru dezvoltarea Bucurestiului se poate realiza printr-un parteneriat direct intre Primarie si sectorul privat. El a mentionat ca Bucurestiul este in competitie cu capitalele vecine Budapesta, Belgrad si Sofia, dar "ceea ce face diferenta" este faptul ca el are toata disponibilitatea, transparenta si predictibilitatea care se impun.
n


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.