Cantaret   Cantaretul cubanez de la Buena Vista Social Club, Eliades Ochoa, a incins scena Teatrului National din Bucuresti intr-un concert care s-a tinut cu sala plina. Cel de-al saselea eveniment Buena Vista Social Club a fost organizat de F
Cantaret   Cantaretul cubanez de la Buena Vista Social Club, Eliades Ochoa, a incins scena Teatrului National din Bucuresti intr-un concert care s-a tinut cu sala plina. Cel de-al saselea eveniment Buena Vista Social Club a fost organizat de Fundatia Phoenix la Bucuresti. Spectacolul a fost deschis cu un recital Geta Burlacu & Band, o trupa de artisti din Republica Moldova. Nascut in 1946, la Songo La Maya, un district din Santiago de Cuba, Eliades Ochoa s-a remarcat rapid pe scena muzicii cubaneze. Recunoasterea internationala a venit insa, ca si pentru toti colegii sai din Buena Vista, abia in 1997, o data cu realizarea albumului si a binecunoscutului film al regizorului american Wim Wenders. Pentru ca a reusit sa-si insufleteasca spectatorii, Jurnalul National il declara pe Eliades Ochoa "Omul zilei".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.