Conform Radio Romania Actualitati, Bulgaria se gaseste sub amenintarea unui scandal de proportii care ameninta integritatea coalitiei de centru-stanga aflata la guvernare.  Principalii protagonisti sunt seful Serviciului National de Cercetare
Conform Radio Romania Actualitati, Bulgaria se gaseste sub amenintarea unui scandal de proportii care ameninta integritatea coalitiei de centru-stanga aflata la guvernare.  Principalii protagonisti sunt seful Serviciului National de Cercetare Penala, Anghel Alexandrov, considerat a fi un om de incredere al liderului turc, Ahmed Dogan, si adjunctul ministrului economiei, Cornelia Ninova, membra a Consiliului Superior al Partidului Socialist.  Intr-un interviu, Cornelia Ninova a anuntat ca, dupa ce a refuzat de doua ori sa indeplineasca cererile lui Alexandrov, sa intervina in favoarea unor companii apropiate de partidul turc, i-au fost furate, pe rand, doua masini personale.
Alexandrov a contraatacat, declarand ca in afacerile cu stoarcere de zeci de milioane de euro din compania sofiota de termoficare sunt implicate persoane mult mai influente decat adjunctul ministrului economiei care a incercat sa blocheze ancheta, facand aluzie la ministrul Rumen Ovcearov, vicepresedinte al Partidului Socialist.
Primul-ministru, Serghei Stanisev, a refuzat sa comenteze, in timp ce liderii turci si-au reconfirmat sprijinul pentru Alexandrov. (RADOR)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.