Steaua si Rapid pornesc astazi in cursa de urmarire a lui CFR Cluj, insa ambele echipe bucurestene au meciuri grele, in deplasare, in timp ce ardelenii joaca pe teren propriu cu UTA. Aflata la cinci puncte de stelisti si rapidisti, trupa lui Bergodi
Steaua si Rapid pornesc astazi in cursa de urmarire a lui CFR Cluj, insa ambele echipe bucurestene au meciuri grele, in deplasare, in timp ce ardelenii joaca pe teren propriu cu UTA. Aflata la cinci puncte de stelisti si rapidisti, trupa lui Bergodi are sansa de a se distanta si mai mult in clasament, clujenii afirmand clar ca doresc sa ia o optiune serioasa pentru locul doi inainte de disputarea meciurilor directe, programate mai spre sfarsitul campionatului. De acum si pana la finalul campionatului, fiecare punct conteaza, iar tensiunea creste, fiindca miza este uriasa: prezenta in turul preliminar al Ligii Campionilor.
CFR Cluj are o sansa mare sa creasca avansul de cinci puncte fata de Steaua si Rapid, dar prima conditie este sa treaca de UTA pe teren propriu. Echipa lui Marius Lacatus nu a mai castigat de opt etape, fapt ce i-a determinat pe conducatorii aradeni sa treaca la masuri, anuntand blocarea primelor si a contractelor pana cand vor numara 42 de puncte in clasament. De partea cealalta, echipa lui Bergodi (foto) se pregateste, ca de obicei, in liniste, sefii clujenilor limitandu-se la putine declaratii de razboi.
La mica distanta de Cluj, tot de la ora 15.30, Steaua are o misiune grea impotriva Gloriei, echipa care a invins-o anul trecut cu 1-0 la Bistrita, la finalul unui meci care s-a lasat cu un scandal monstru. Radoi si V. Iacob au ajuns la spital, cu plagi deschise, dupa ce s-au razboit cu geamurile din vestiar, iar Mihai Stoica s-a ales cu o suspendare de sase luni dupa ce a incercat sa intre in cabina arbitrilor si l-a balacarit pe Jean Padureanu. In afara unor evolutii foarte bune in acest campionat, care au adus trupa lui Sabau pe locul cinci, ar putea exista motivatii suplimentare pentru bistriteni, care, printr-o victorie in fata Stelei, ar ajuta doua echipe prietene, CFR Cluj si Rapid. In fine, in nocturna giulestenii infrunta o trupa considerata "aliata" ros-albastrilor, fapt dovedit anul trecut, cand Farul a luptat pe viata si pe moarte si a scos un punct in Bucuresti.
"Rechinii" nu mai au forta de anul trecut, dar ar putea ajunge la minus 11 la "adevar", in timp ce Rapidul a aratat si in acest retur ca nu se descurca foarte bine in deplasare, chiar daca etapa trecuta au castigat la Pitesti.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.