Mijlocasul lui "Poli", trimis in tribuna alaturi de ceilalti titulari de drept de catre patron, a savurat egalul cu Dinamo de parca ar fi avut el vreun merit. Mediocru in multe meciuri ale acestui campionat, fostul dinamovist s-a dat viteaz de pe
Mijlocasul lui "Poli", trimis in tribuna alaturi de ceilalti titulari de drept de catre patron, a savurat egalul cu Dinamo de parca ar fi avut el vreun merit. Mediocru in multe meciuri ale acestui campionat, fostul dinamovist s-a dat viteaz de pe margine.
"Cel mai dureros este ca n-am jucat noi, ca le dadeam 4-5 goluri si nu mai vorbeau niciodata! Le-am aratat ca avem doua echipe valoroase si viitorul suna bine. Ma bucur pentru copii, sper sa fim colegi cu cat mai multi dintre ei si sa ajungem acolo unde ne dorim toti. Dinamo nu arata ca o campioana, dar sunt campioni pentru ca au 16 puncte avans. Pentru copiii nostri a fost meciul vietii lor de pana acum", a spus Plesan, care nu a mai fost atat de razboinic in prima etapa a acestui an, impotriva Rapidului, cand a avut o prestatie la fel de palida ca si ceilalti timisoreni. Alexa a fost singurul dintre titulari care i-a cerut insistent patronului sa joace, dorind sa demonstreze fanilor ca trecutul sau la Dinamo nu mai conteaza. "Le multumesc tare mult coechipierilor mei de la meciul cu Dinamo, cat si celor de la prima echipa, care m-au inteles pentru ca, oricum, si ei si-au dorit mult sa joace. Copiii s-au autodepasit, au in fata o cariera frumoasa. Mi-am asumat si eu un risc mare. Am trait la Dinamo si bune si rele, am multi prieteni la Dinamo, dar am vrut sa-mi demonstrez mie ceva. Simteam ca sunt privit cu reticenta; chiar daca am avut o evolutie buna in tur, lumea tot ma percepea ca pe un dinamovist. M-am gandit si ca s-ar fi putut intampla ceva rau. Nu stiam cum vor reactiona cei tineri si nici eu, pentru ca nu sunt masina sa stiu sigur ca voi juca bine", a explicat Alexa. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.