Antrenorul dinamovist a declarat ca va pleca in Portugalia sa discute transferul unui atacant de top, pentru care conducerea clubului i-a pus la dispozitie o suma mare de bani, ceva mai mult de un milion de eruo! Rednic cauta un inlocuitor pentru
Antrenorul dinamovist a declarat ca va pleca in Portugalia sa discute transferul unui atacant de top, pentru care conducerea clubului i-a pus la dispozitie o suma mare de bani, ceva mai mult de un milion de eruo! Rednic cauta un inlocuitor pentru Ganea, plecat la Rapid, astfel incat Niculescu si Danciulescu sa aiba concurenta.
"Trebuie sa ne linistim un pic dupa plecarea lui Ganea. In primul rand, pentru mine este primordiala achizitionarea unui atacant de top si, in acest sens, mi s-a pus la dispozitie o suma mare de bani. Am discutat cu conducerea clubului, care a fost de acord ca trebuie sa luam un atacant de top. E clar ca nu pot ramane cu N&D. Niculescu si Danciulescu au nevoie de concurenta ca sa fie productivi. Eu nu plec degeaba la Lisabona. Plec sa vad si meciul Benficai, dar si pentru a ma intalni cu doi jucatori, un spaniol si un portughez, cu care suntem in tratative", a spus antrenorul "cainilor rosii", care va urmari ultimul meci al Benficai Lisabona din acest an, din campionat, cu Belenenses, ce va avea loc asta-seara.
Rednic a mai declarat ca discutiile in ceea ce priveste aducerea portarului Bogdan Lobont la Dinamo au esuat, in consecinta fiind nevoit sa negocieze si pentru un portar. "Vom mai aduce si un portar, pentru ca nu-i am decat pe Romanovs si pe Matache. Cu Lobont a cazut, e clar ca va trebui sa mai aducem un portar", a mai spus Rednic. In ceea ce priveste plecarea lui Catalin Munteanu, Rednic spune ca acesta nu mai intra in planurile sale din cauza faptului ca pe postul pe care urma sa-l foloseasca, mai are alti trei fotbalisti: "Am facut o strategie pe posturi si am spus care este situatia pe fiecare post. Munteanu nu mai putea sa joace la mine in partea stanga, doar mijlocas central. Si aici, pe zona centrala, sunt Vranjkovic, Dennis Serban si Cristea. Cristea nu va mai juca in lateral". Altfel, desi a declarat marti ca isi doreste achizitionarea lui Marius Croitoru de la FC Vaslui, Rednic a revenit si a spus ca acesta trebuie sa mai astepte. "Pe Croitoru mi-l doresc, e adevarat, il stiu de mult timp, dar trebuie sa mai astepte un pic. Era varianta cu Vranjkovic si cu Croitoru, si cu Vranjkovic am iesit mai bine. Eu sunt in bune relatii cu Porumboiu, dar acum prioritara este achizitionarea unui atacant", a precizat Rednic, care a refuzat sa comenteze pe marginea eventualei sosiri a lui Artavazd Karamian de la Rapid. "Pana nu semneaza, nu vorbim. Pana acum au semnat Vranjkovic si Balace, despre care eu cred ca este cel mai bun jucator de la Timisoara", a spus Rednic.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.