Actionar si director executiv la FC Dinamo, Cristian Borcea a declarat ca premiul pentru cel mai bun conducator de club primit in cadrul Galei Fotbalului Romanesc dovedeste ca gruparea din Soseaua Stefan cel Mare este, in 2006, cea mai buna. "Este un
Actionar si director executiv la FC Dinamo, Cristian Borcea a declarat ca premiul pentru cel mai bun conducator de club primit in cadrul Galei Fotbalului Romanesc dovedeste ca gruparea din Soseaua Stefan cel Mare este, in 2006, cea mai buna. "Este un premiu care dovedeste inca o data ca Dinamo este cel mai bun club in acest an. Acest premiu ne obliga foarte mult. Le multumesc colegilor si tuturor celor care se ocupa de destinele lui Dinamo", a spus Borcea, care a primit premiul de la Dumitru Dragomir, presedintele LPF. La randul sau, atacantul dinamovist Claudiu Niculescu, desemnat, alaturi de stelistul Nicolae Dica, cel mai bun fotbalist din campionatul intern, spera ca distinctia primita sa nu fie ultima din cariera sa. "A fost prima data cand am primit un astfel de premiu si sper sa nu fie si ultima. Si Dica merita sa castige, pentru ca a dovedit de atatea ori ca este un jucator de mare valoare", a afirmat Niculescu. Atacantul rapidist Viorel Moldovan, premiat pentru cea mai spectaculoasa revenire in fotbalul romanesc, la fel ca dinamovistul Ionel Ganea, a declarat ca este imbucurator faptul ca inca este recompensat pentru evolutiile sale. "Fara modestie, pot spune ca meritam si eu, si Ganea. Sper ca anul viitor sa-i bucuram mai mult pe suporterii rapidisti, care acum cred ca sunt un pic suparati", a declarat Moldovan. Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a spus, in gluma, ca ar fi dat premii la toata lumea. "De la Dinamo a castigat Borcea. Normal era sa-i dau o cupa si lui Nicolae Badea. Si Mihai Stoica ar fi meritat un premiu, la fel si Iuliu Muresan de la CFR Cluj. Eu dau premii la toata lumea", a spus Dragomir. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.