Directorul editorial al ziarului condus de Dinu Patriciu si-a anuntat ieri patronul ca pleaca.

„Am stat sa vad daca sintem compatibili si am ajuns la concluzia ca nu sintem, nu putem sa comunicam", comenteaza Dragotescu pentru „Cotidianul" motivul principal care a dus la despartirea de actualul management. „Nu cred ca este potrivit un transplant de management dintr-un loc in altul. Nu pot sa lucrez cu un om (Razvan Corneteanu - n.r.) care a rupt o redactie si a mutat-o in alt loc", a explicat si pentru NewsIn fostul sef al cotidianului. „Ne-am despartit de comun acord. O vom inlocui cu o echipa pregatita, care va urma sa functioneze in citeva zile", s-a limitat sa declare Dinu Patriciu, patronul ziarului „Adevarul".

Tentatii televizuale

Dragotescu declara ca analizeaza doua oferte in acest moment. „Sint in discutii cu Realitatea TV pentru un talk-show saptaminal, pe politica si actualitate, dar si sa public de doua ori pe saptamina in «Cotidianul». A doua oferta e de la Antena 3, unde ar trebui sa fac un talk-show saptaminal si o emisiune zilnica", a mai spus Dragotescu, care a adaugat ca in maximum o saptamina va lua o decizie.

Intr-un interviu acordat pentru „Cotidianul" in luna octombrie, Dragotescu aprecia relatia cu Patriciu drept una „foarte buna", insa declara ca nu stie in ce masura poate avea incredere pina la capat in el. (C.P.)