Mijlocasul bosniac Vojislav Vranjkovic (foto in alb) ar putea ajunge din iarna fie la Steaua, fie in Grecia, la AEK Atena, insa numai pentru o suma importanta de transfer, a anuntat Marin Condescu, presedintele Pandurilor Tg. Jiu. Marcator al celor d
Mijlocasul bosniac Vojislav Vranjkovic (foto in alb) ar putea ajunge din iarna fie la Steaua, fie in Grecia, la AEK Atena, insa numai pentru o suma importanta de transfer, a anuntat Marin Condescu, presedintele Pandurilor Tg. Jiu. Marcator al celor doua goluri din meciul sustinut de Pandurii la Caracal, in compania Universitatii Craiova, Vranjkovic este in acest moment golgeterul gorjenilor, cu patru reusite. Dorit de Steaua si ofertat de AEK Atena, Vranjkovic este de parere ca a venit momentul sa faca pasul catre fotbalul de performanta. Condescu a afirmat ca nu s-ar opune unui eventual transfer al lui Vranjkovic daca acesta ar fi benefic pentru jucator, mai ales daca el si-ar dori sa plece la o echipa mai buna decat Pandurii. "Vranjkovic este jucatorul nostru pana in 2008, conform contractului, dar nu il vom putea tine aici pentru ca are valoare si e normal si pentru el sa progreseze si sa faca pasul catre performanta. Dar nu il vom da pe o suma oarecare, pentru ca este un jucator de valoare", a spus Condescu. In varsta de 23 de ani, Vranjkovic se afla in aceste zile in Bosnia, pentru a-si vizita familia, antrenorul Eugen Neagoe declarand ca l-a invoit o zi de la antrenamente pentru ca oricum nu va juca in meciul cu UTA, fiind suspendat pentru cumul de cartonase galbene. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.