Catalanii au nevoie de cele trei puncte pentru a nu risca sa rateze optimile, in timp ce londonezii vor sa castige grupa. Partida va fi transmisa in direct de Pro TV, de la ora 21:45. Megaduelul Barcelona - Chelsea ajunge in aceasta seara la

Catalanii au nevoie de cele trei puncte pentru a nu risca sa rateze optimile, in timp ce londonezii vor sa castige grupa. Partida va fi transmisa in direct de Pro TV, de la ora 21:45.

Megaduelul Barcelona - Chelsea ajunge in aceasta seara la episodul cu numarul sase. Cele doua echipe au bifat cate o dubla in ultimii doi ani, impartindu-si succesele. In actualul sezon, Chelsea a invins cu 1-0 in partida tur de la Londra, insa lupta continua pe ""Camp Nou"".

CALM. Dupa ce pana acum si-au aruncat acuze reciproce, antrenorul catalanilor, Frank Rijkaard, a incercat sa linisteasca apele inaintea confruntarii de diseara, spunand ca niciodata n-a fost in conflict cu Jose Mourinho, omologul sau de pe banca londonezilor. ""Fiecare are propriile metode. Eu n-am avut niciodata probleme cu el. Este fidel personalitatii sale, iar eu nu pot decat sa-l respect pentru asta"", a spus olandezul. La randul sau, tehnicianul portughez a fost mult mai bland in declaratii: ""Scopul meu nu este sa elimin Barcelona. Eu vreau doar ca echipa mea sa castige grupa"".

Rijkaard a admis ca, de data asta, Barcelona are neaparat nevoie de cele trei puncte. ""N-am invatat nimic din meciul cu Chelsea de acum doua saptamani. Doar ca n-am jucat bine si ca am pierdut."" Acum, atuul catalanilor ar putea fi, in sfarsit, Ronaldinho. Brazilianul pare sa fi renascut dupa cele doua goluri din partida de campionat cu Huelva.

REVENIRE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.