Marius Lacatus, antrenorul lui UTA, a declarat ca meciul de azi cu FC National este unul important in lupta pentru evitarea retrogradarii. "Jocul cu National trebuie sa-l castigam. Sunt trei puncte care ne-ar da incredere mai mare si o liniste pentru
Marius Lacatus, antrenorul lui UTA, a declarat ca meciul de azi cu FC National este unul important in lupta pentru evitarea retrogradarii. "Jocul cu National trebuie sa-l castigam. Sunt trei puncte care ne-ar da incredere mai mare si o liniste pentru pregatirea urmatoarelor partide si care ne-ar mentine in clasament pe o pozitie de mijloc. Nu va fi usor, intalnim o echipa care, chiar daca se numeste FC National si are un lot destul de valoros, este si ea angrenata in lupta pentru evitarea retrogradarii. Aceste meciuri trebuie sa le castigam pentru ca sunt puse in joc sase puncte", a spus Lacatus. Antrenorul aradenilor se teme de o cadere a echipei sale dupa forma buna din startul campionatului. "Se poate intoarce de azi pe maine situatia. Toata lumea vorbea de FC Arges si Craiova. Craiova a castigat trei jocuri si deja au ajuns intr-o pozitie in care nu se mai gandeste la retrogradare. Acolo poate intra orice echipa cu minus 3 la adevar. Noi, de bine de rau, am scapat de meciurile cu echipe mai bine cotate decat noi, la meciurile de acasa si am reusit sa acumulam niste puncte. Celelalte de abia acum incep sa joace cu ele. Important e ca noi sa castigam meciurile noastre, macar cele de pe teren propriu si dupa aia jocul rezultatelor", a comentat el. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.