Aflati la 16 puncte in urma lui Dinamo, rapidistii nu isi mai pun foarte multe sperante in campionat. In momentul de fata, principalul lor obiectiv este cucerirea Cupei Romaniei, trofeu al caror detinatori sunt. Lucescu Junior a inteles ca cel m

Aflati la 16 puncte in urma lui Dinamo, rapidistii nu isi mai pun foarte multe sperante in campionat. In momentul de fata, principalul lor obiectiv este cucerirea Cupei Romaniei, trofeu al caror detinatori sunt.

Lucescu Junior a inteles ca cel mai la indemana mijloc pe care il are Rapid pentru a ajunge in cupele europene il reprezinta adjudecarea competitiei KO, motiv pentru care nu concepe sa nu invinga azi, in ""16-imi"", pe CSM Ramnicu-Valcea.

AMBITIE. ""Vom trage cu dintii sa cucerim Cupa Romaniei. De ce? Pentru ca ne-am adauga un trofeu la palmares, iar castigarea acestei competitii ne asigura prezenta in Cupa UEFA"", a spus ieri Razvan Lucescu. Mai devreme, acesta a lasat sa se inteleaga faptul ca si-a luat orice gand de la campionat: ""Mai exista locul 2, locul 3, datoria noastra este sa facem in asa fel, incat sa luam cat mai multe puncte"". Lucescu Junior nu este speriat de ineficacitatea atacantilor sai, desi acestia nu au marcat in ultimele doua meciuri, cu PSG si Poli Iasi. ""Sunt rezultate normale, nu e nici o tragedie pentru noi. Francezii s-au aparat si nu e putin lucru ca Rapid a ajuns o sperietoare pentru o echipa ca PSG, in timp ce la Iasi, daca ne gandim putin, n-au castigat nici Poli Timisoara, nici Steaua. Un egal iti aduce puncte in clasament, nu-ti ia"", a mentionat tehnicianul. Apoi a explicat: ""Sistemul cu trei atacanti ne da posibilitatea sa ajungem usor in fata portii, sa ne cream ocazii meci de meci si o sa vina si golurile. Pana acum a marcat mai mult Moldovan, insa o pot face si Badoi, si Buga"".

CONSIDERATII. Lucescu nu se asteapta sa aiba un meci usor cu CSM Rm. Valcea, chiar daca acesta va avea loc in Giulesti: ""Vom intalni o echipa care, mai mult ca sigur, se va cantona la 30 de metri de poarta ei"". Costin Lazar impartaseste aceeasi parere cu a antrenorului sau, insa se declara optimist: ""Echipele din Liga 2 nu fac altceva decat sa se apere, iar CSM va cauta sa ne distruga noua jocul, insa nu cred ca ar putea produce vreo surpriza"".
Altfel, ofiterul de presa al giulestenilor, Cristian Costache, a negat faptul ca George Copos se pregateste sa-l debarce pe Razvan Lucescu: ""Sunt doar niste zvonuri neintemeiate, pentru ca Razvan se bucura in continuare de sprijinul conducerii"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.