Romania a terminat pe locul patru in finala concursului masculin pe echipe de la Campionatele Mondiale de gimnastica de la Aarhus (Danemarca).

Medaliile de aur au revenit Chinei, urmata in clasament de Rusia si Japonia. Elevii lui Dan Grecu ar fi putut obtine mai mult, dar a contat mult ratarea lui Razvan Selariu de la bara fixa, precum si ezitarile lui Koczi si Potra de la cal cu manere. Cu toate acestea, rezultatul este considerat unul de exceptie, dupa cum a apreciat Adrian Stoica, presedintele Federatiei Romane de Gimnastica: ""A fost o lupta imensa. Nimeni nu mai era in stare sa tina scorul. Baietii sunt pe un drum bun. Jos palaria!"". Cel mai bun gimnast al momentului, Marian Dragulescu, a sperat la medalia de bronz: ""Ne-am chinuit. Pot sa spun ca am fost constanti, avand in vedere ca si in calificari am iesit pe locul 4. Ne asteptam la un loc trei, dar acesta e concursul. Poti sau nu poti"". ""Marocanul"" vrea sa isi renegocieze contractul cu COSR, considerand ca primeste o bursa olimpica foarte mica.
FETE. In competitia feminina, Romania are reprezentante in toate finalele. Pe echipe, elevele lui Forminte s-au calificat de pe pozitia a cincea, fiind devansate de SUA, China, Ucraina si Rusia. La individual compus vom fi reprezentati de Steliana Nistor si de Sandra Izbasa, in vreme ce Izbasa a prins finalele la sarituri, barna si sol, iar Nistor pe cele de la paralele si barna. (Madalina Corbeanu)