In tara
Vremea se va raci fata de intervalul precedent. In sud-vestul si sudul tarii, innorarile vor persista si vor cadea precipitatii slabe, predominant sub forma de ploaie, mai ales ziua. In restul teritoriului, cerul va fi variabil,
In tara
Vremea se va raci fata de intervalul precedent. In sud-vestul si sudul tarii, innorarile vor persista si vor cadea precipitatii slabe, predominant sub forma de ploaie, mai ales ziua. In restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar noaptea, in nord, est si centru, local se va produce bruma si, izolat, inghet la sol. Vantul va prezenta unele intensificari in sudul Moldovei, Dobrogea, Muntenia, sudul Olteniei si al Banatului. Temperaturile maxime se vor incadra intre 2 si 12 grade, iar cele minime intre -6 si 2 grade, usor mai scazute in depresiunile intramontane.
La Bucuresti
Vremea se va raci fata de intervalul precedent. Cerul va fi mai mult noros in cursul zilei si, la inceput, vor mai fi precipitatii slabe mixte, iar noaptea va deveni variabil. Vantul va sufla moderat. Temperatura maxima va fi de 7-8 grade, iar minima se va situa in jurul valorii de -3 grade.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.