REGRETE - Chirac are remuscari
Primul-ministru turc, Recep Tayyip Erdogan, a marturisit ca a primit un telefon de la presedintele francez, Jacques Chirac, care a tinut sa-si exprime ""regretele"" pentru decizia deputatilor francezi de a vota legea privind genocidul armean. (M.T.)

HAWAII - Cutremur de 6,3 grade
Un cutremur de 6,3 grade a lovit noaptea trecuta (ora 1707 GMT) insulele Hawaii, fiind urmat de o replica de 5,8 grade. Autoritatile spuneau ca nu exista risc de tsunami, dar ca este posibil sa apara valuri ceva mai mari. Bilantul preliminar nu indica victime. Curentul electric a fost intrerupt in tot statul.

ISRAEL - Katsav, in justitie
Politia israeliana, care a incheiat ancheta in cazul presedintelui Moshe Katsav, acuzat de hartuire sexuala, urma ieri sa recomande procurorului de stat Menahem Mazouz inceperea urmaririi acestuia in justitie, a anuntat postul de radio public israelian, citat de AFP. (M.T.)
ROMANIA - Mina de aur
Romania si Bulgaria ar putea oferi oportunitati importante de castiguri fondurilor de investitii, dar numai in cazul in care o serie de riscuri, precum cele politice si potentiala majorare a dobanzii de referinta, nu se materializeaza, potrivit The Independent. (M.T.)
PORTI DESCHISE - Bineveniti in Cipru
Autoritatile cipriote vor primi muncitori romani si bulgari si dupa 1 ianuarie 2007, informeaza Cyprus Mail. ""Nu vor fi restrictii privind numarul celor care vin in Cipru, dar, daca in trei luni nu-si gasesc loc de munca, trebuie sa plece"", a explicat un oficial cipriot. (M.T.)