BOX. Lucian Bute ocupa locul 6 la categoria supermijlocie in clasamentul WBC. In acest top, in care se iau in considerare rezultatele obtinute pana la 29 aprilie, campionul categoriei este Markus Beyer. Lucian Bute il va intalni la 16 mai pe congolez
BOX. Lucian Bute ocupa locul 6 la categoria supermijlocie in clasamentul WBC. In acest top, in care se iau in considerare rezultatele obtinute pana la 29 aprilie, campionul categoriei este Markus Beyer. Lucian Bute il va intalni la 16 mai pe congolezul Lolenga ""Lumumba Boy"" Mock, pugilist aflat pe locul 7 in clasamentul WBA si WBO, dar pe 35 in cel al WBC. Meciul dintre Lucian Bute si congolezul Lolenga Mock se va desfasura la Montreal si va conta pentru unificarea centurilor WBC Continental, detinuta de Bute, si WBO Intercontinental, aflata in posesia lui Mock. In acelasi clasament, Adrian Diaconu se afla pe locul 12.
HALTERE. Ninel Miculescu a castigat medalia de argint la categoria 69 de kilograme, stilul smuls, in cadrul Campionatelor Europene de haltere de la Cietniewo (Polonia). Miculescu (21 de ani) a ridicat 148 de kilograme la stilul smuls, in timp ce la stilul aruncat s-a clasat pe locul 5, dupa ce a ridicat 173 de kilograme. Aceasta este cea de-a saptea medalie obtinuta de Romania la CE din Polonia, dupa cele reusite de Marioara Munteanu (doua de aur si una de argint) si Adrian Jigau (doua de argint si una de bronz).
ITALIA. Mijlocasul Paul Codrea a declarat ca ia in calcul o despartire in vara de US Palermo, dupa ce presedintele gruparii siciliene, Maurizio Zamparini, a declarat ca internationalul roman nu s-a ridicat la asteptarile sale in acest sezon. Codrea exclude o revenire, sub forma de imprumut, in Romania. ""Am 25 de ani, pot face fata in campionatul Italiei sau in alta competitie puternica. Poate pe la 30 de ani ma voi intoarce in Divizia A"", a spus Codrea. US Palermo intalneste duminica, in deplasare, echipa lui Adi Mutu, Juventus.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.