Iuri Puntus (foto), selectionerul Belarusului, a declarat pentru presa din tara sa ca obtinerea unui punct in meciul cu Romania reprezinta un obiectiv realist.
"Atmosfera de la Bucuresti este una infernala. Un punct la Bucuresti si trei cu Slov
Iuri Puntus (foto), selectionerul Belarusului, a declarat pentru presa din tara sa ca obtinerea unui punct in meciul cu Romania reprezinta un obiectiv realist.
"Atmosfera de la Bucuresti este una infernala. Un punct la Bucuresti si trei cu Slovenia acasa sunt foarte bune pentru noi. Ne-am pregatit foarte serios si vom incerca sa castigam in ambele meciuri, dar patru puncte constituie un obiectiv realist. Asa ca, un punct la Bucuresti ar fi foarte bun. La Bucuresti vom incerca sa ne aparam bine si sa lansam atacuri rapide, de care speram sa beneficieze atacantul Kornilenko", a spus Puntus pentru Pressball. Aleksandr Hleb, vedeta de la Arsenal a bielorusilor, considera ca un punct in fata Romaniei reprezinta o performanta buna. "Va fi greu sa rezistam romanilor. Au jucatori experimentati, tehnici. Daca am lua un punct, ar fi foarte bine, nu suntem Brazilia sau Franta. Daca am putea obtine victoria, ar fi senzational", a precizat mijlocasul. Selectionerul Puntus a mai afirmat ca Romania nu este cu nimic inferioara Olandei. "Adversarul nostru este extrem de puternic si, dupa parerea mea, Romania nu este cu nimic inferioara Olandei. Dupa toate probabilitatile, vom juca cu un singur atacant, Kornilenko, care va fi sustinut de mijlocasii de banda. Capitanul echipei va fi Staniuk", a precizat Puntus, care era aproape singur ca il va folosi ca titular in poarta pe Gaev, de la Dinamo. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.